× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τα Αμπελόφυλλα Ανεμώτιας είναι γεγονός!

Ακόμα ένα προϊόν της Λέσβου από τους βιολογικούς ξερικούς αμπελώνες βγάζει στην αγορά η Κοιν.Σ.Επ. «ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/7/2023

Τα Αμπελόφυλλα Ανεμώτιας είναι γεγονός!

Τα «Αμπελόφυλλα Ανεμώτιας» ένα προϊόν στενά συνδεδεμένο με την πλούσια και ποικιλόμορφη Λεσβιακή κουζίνα είναι γεγονός.Τα μοναδικά Αμπελόφυλλα Ανεμώτιας συλλέγονται από τους βιολογικούς ξερικούς αμπελώνες της Κοιν.Σ.Επ. «ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία συλλογής ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες, ώστε τα αμπελόφυλλα να διατηρούν όλη τους τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά, ενώ συσκευάζονται ολόφρεσκα χωρίς τη χρήση συντηρητικών! Ιδανικά για να ετοιμάσετε τα σπιτικά σας ντολμαδάκια.

Τα αμπελόφυλλα λόγω της τεράστιας ποσότητας των βιταμινών και των άλλων θρεπτικών ουσιών που περιέχουν όπως: βιταμίνες Α, C, Β, ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο, ωμέγα-3 και ω-6 λιπαρά, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, σκαρφαλώνουν στην κορυφή των τροφών με την μεγαλύτερη διατροφική αξία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λέσβος διαθέτει πλέον τα δικά της τυποποιημένα Αμπελόφυλλα Ανεμώτιας. Επιλέγοντας τα προϊόντα του Συνεταιρισμού, στηρίζετε πρωτίστως τις θέσεις εργασίας και τους μικρούς παραγωγούς του Νησιού.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα από τις εγκαταστάσεις της Κοιν.Σ.Επ. στην Ανεμώτια τηλέφωνο 2253099033, από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό στη Λέσβο "Σβορώνου Αφοι", τηλέφωνο 2251028556 και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο νησί της Λέσβου και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Συμμετοχές από την Λέσβο στο 6th Meteora M.T.B Race

Οι Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης, Νίκος Πέππας και Αντώνης Σακελλαρίου του Ποδηλατικού Συλλόγου θα εκπροσωπήσουν την Λέσβο στον αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Book and art

Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, βασισμένα στα βιβλία της
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΑΤΖΕΝΤΑ

Νέο Lego Printing για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Από το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής "tortuguita" της Δέσποινας Αναστασοπούλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ανήλικα παιδιά, έρμαια της δικομανίας

Μία περίπλοκη υπόθεση γονέων που δεν συνεργάζονται απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο στη Μυτιλήνη που καταδίκασε τη μητέρα με δύο μήνες ποινή φυλάκισης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*