× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο «Σεμπάστιαν»

Η ταβέρνα στο Τάρτι μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων με φρέσκα ψάρια, καλομαγειρεμένο φαγητό και άνετη διαμονή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει

Δημοσίευση 14/8/2023

Απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο «Σεμπάστιαν»

Στη μαγευτική παραλία Τάρτι στο νότιο τμήμα του νησιού, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον κόλπο της Γέρας εκεί που σμίγουν αρμονικά οι αποχρώσεις του γαλάζιου στον ουρανό και τη θάλασσα, μπορεί να αναζητήσει κανείς τον παράδεισο που ονειρεύτηκε για διακοπές, χαλάρωση και ξένοιαστες στιγμές με συντροφιά το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Τάρτι θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Λέσβου, με μεγάλη έκταση πεντακάθαρα νερά, αμμουδερή ακτή με ψιλό βότσαλο και χρωματιστό βυθό, η οποία βρίσκεται στους πρόποδες ενός καταπράσινου λόφου.

Σε αυτό το γαλήνιο τοπίο, λουσμένο από τον καλοκαιρινό ήλιο, στην αριστερή πλευρά της παραλίας, βρίσκει κανείς την φημισμένη οικογενειακή επιχείρηση «Σεμπάστιαν», έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο που συνδυάζει το πεντανόστιμο ποιοτικό φαγητό και την άνετη διαμονή εδώ και 20 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σας υποδεχθεί και θα σας περιποιηθεί με χαμόγελο και ευγένεια η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του καταστήματος Κική Λιγηρού. Ξακουστή είναι η εξαιρετική αστακομακαρονάδα του «Σεμπάστιαν», η γαριδομακαρονάδα, καθώς τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά. Τα ψάρια που σερβίρει το κατάστημα είναι πάντα φρέσκα και εγγυημένα.

Όσο όμορφες περιγραφές και αν γίνουν είναι αδύνατον να αποτυπωθεί με λέξεις το απίστευτο ταξίδι γεύσεων που μπορεί να βιώσει κανείς στο «Σεμπάστιαν» με μερίδες χορταστικές και τιμές προσιτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταβέρνα και οι ιδιοκτήτες της μας καλούν να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι μια ξεχωριστή απολαυστική εμπειρία με ούζο και εκλεκτούς μεζέδες σε μια μαγική, λίγο ονειρική ατμόσφαιρα που θα μας ταξιδέψει σε θαλασσινή διάσταση.

Η επιχείρηση «Σεμπάστιαν» διαθέτει άνετο δωρεάν πάρκινγκ και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Συμμετοχές από την Λέσβο στο 6th Meteora M.T.B Race

Οι Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης, Νίκος Πέππας και Αντώνης Σακελλαρίου του Ποδηλατικού Συλλόγου θα εκπροσωπήσουν την Λέσβο στον αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Book and art

Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, βασισμένα στα βιβλία της
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΑΤΖΕΝΤΑ

Νέο Lego Printing για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Από το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής "tortuguita" της Δέσποινας Αναστασοπούλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ανήλικα παιδιά, έρμαια της δικομανίας

Μία περίπλοκη υπόθεση γονέων που δεν συνεργάζονται απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο στη Μυτιλήνη που καταδίκασε τη μητέρα με δύο μήνες ποινή φυλάκισης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*