× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Sat Games: Ένα στέκι για μικρούς και μεγάλους παίκτες

Ξέφρενο παιχνίδι, εικονική πραγματικότητα και πλούσια δώρα στο νέο κατάστημα διασκέδασης στην προκυμαία της Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/8/2023

Sat Games: Ένα στέκι για μικρούς και μεγάλους παίκτες

Ένας υπέροχος λαμπερός κόσμος διασκέδασης επικοινωνίας και ψυχαγωγίας ξεκίνησε να λειτουργεί στην προκυμαία της Μυτιλήνης με κερματοφόρα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιχνίδια δώρων, παιχνίδια δύναμης και ικανότητας, ηλεκτροκίνητα οχήματα, παιχνίδια VR, Αυτόματους Πωλητές, αθλητικά παιχνίδια και πολλές ακόμη επιλογές για ψυχαγωγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλοσοφία της αλυσίδας καταστημάτων Sat Games είναι η ψυχαγωγία μικρών και μεγαλύτερων παιδιών με παιχνίδια και δραστηριότητες που προσφέρουν διασκέδαση χαμηλού κόστους.

Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, και εκείνο που κάνει τo Sat Games να ξεχωρίζει είναι ότι καθημερινά μοιράζονται μεγάλα δώρα στους συμμετέχοντες οι οποίοι απολαμβάνουν ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας μαζί με φίλους ή και μόνοι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στις δραστηριότητες του καταστήματος δίνονται ξεχωριστά δώρα επιβράβευσης με τα tickets που κερδίζουν οι παίκτες και τα οποία εξαργυρώνουν επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ξέφρενων παιχνιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μπαρ του καταστήματος, οι μικροί και μεγάλοι παίκτες μπορούν να πάρουν ανάσα και να ξεκουραστούν με αγαπημένο καφέ, σοκολάτα, δροσερό αναψυκτικό και γευστικό ποπ κορν.

Το Sat Games σας καλεί «να απογειώσετε στα ύψη την αδρεναλίνη σας με το νέο Virtual reality παιχνίδι έξι θέσεων. Ουρλιάξτε με ενθουσιασμό και ετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης». Ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας φαίνεται αλλιώς και οι παίκτες μπαίνουν στην καρδιά της δράσης νιώθοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα σε μια άλλη διάσταση με δυναμική κίνηση.

«Ελάτε να παίξετε με τους φίλους σας τα πιο δημοφιλή και extreme παιχνίδια μέσα σε έναν μοντέρνο, υψηλών προδιαγραφών χώρο και κερδίστε 40 Tickets ανα άτομο στο νέο VR 6 θέσεων!» λέει το κατάστημα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Συμμετοχές από την Λέσβο στο 6th Meteora M.T.B Race

Οι Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης, Νίκος Πέππας και Αντώνης Σακελλαρίου του Ποδηλατικού Συλλόγου θα εκπροσωπήσουν την Λέσβο στον αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Book and art

Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, βασισμένα στα βιβλία της
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΑΤΖΕΝΤΑ

Νέο Lego Printing για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Από το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής "tortuguita" της Δέσποινας Αναστασοπούλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ανήλικα παιδιά, έρμαια της δικομανίας

Μία περίπλοκη υπόθεση γονέων που δεν συνεργάζονται απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο στη Μυτιλήνη που καταδίκασε τη μητέρα με δύο μήνες ποινή φυλάκισης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*