× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μεγάλη συμμετοχή στη συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Elysion την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Δημοσίευση 22/1/2024

Μεγάλη συμμετοχή στη συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου

Στις 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Elysion, στη Νεάπολη της Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Η συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό του 2023 που ανακοινώθηκε από τον ταμία του Πο. Συ. Λέσβου, και ολοκληρώθηκε η εισήγηση του προϋπολογισμού του 2024 από τον κ. Παναγιώτη Δουκαρέλλη.
Το Δ.Σ. του Πο. Συ. Λέσβου ευχαριστεί όλα τα μέλη του, που συμμετείχαν στη συνέλευση του 2024, καθώς ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς πρώτη φορά ξεπεράστηκε η χωρητικότητα της αίθουσας.  Τα μέλη του Συλλόγου έδειξαν με την συμμετοχή τους το ενδιαφέρον τους για την λειτουργία του Συλλόγου
Μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της πίτας του Συλλόγου παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών αρχών. Ήταν η 13η φορά που οι φίλοι του ποδηλάτου Λέσβου έκοψαν την πίτα τους, σε μια εκδήλωση πιο μεγάλη και πιο λαμπρή απ' όλες τις άλλες.
Ακολούθησε η βράβευση του Πρωταθλητής Ελλάδας 2023 στο XCO κατ. Masters Γιώργου Σαραϊδάρη. Ο διακεκριμένος αθλητής ποδηλασίας από τη Λέσβο παρέλαβε ξύλινη χειροποίητη πυρογραφία που φιλοτέχνησε ο Λευτέρης Κωστάκης . Η κοπή της πίτας έγινε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιγνάτη Λασκαρίδη. Στην κλήρωση λαχνών που ακολούθησε μοιράστηκαν πάνω από 40 δώρα σε αντίστοιχους τυχερούς, κι έτσι έκλεισε το τελετουργικό τμήμα της εκδήλωσης.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης  Χριστόφας αναφέρθηκε στα νέα έργα που θα υλοποιήσει ο Δήμος και ζήτησε την συμβολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο  Πρόεδρος της Κοινότητας Μυτιλήνης  Εμμανουήλ Ευσταθίου  και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας  Βορείου Αιγαίου Δημήτρης Μαλλιαρός.Ακολούθησε ποδηλατική συζήτηση σε όλη την αίθουσα. Με ευχές από όλους για το νέο χρόνο.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου για τα μέλη του δεν συμμετείχαν στην συνέλευση και την κοπή της βασιλόπιτας τονίζει: «ότι η συνδρομή της φετινής χρονιάς και της επόμενης είναι σημαντικές για την συμμετοχή σας είτε στο εκλογικό σώμα του 2025-2027, είτε για να έχετε τη δυνατότητα να ψηφίστε, καθότι τον Ιανουάριο του 2025 θα γίνουν εκλογές ανανέωσης του Διοικητικού Συμβουλίου και θέλουμε να «ακούσουμε» όσο περισσότερες γνώμες γίνεται. Όσοι λοιπόν το επιθυμούν μπορούν τις επόμενες μέρες να έρχονται σε επικοινωνία με τον ταμία του Συλλόγου Παναγιώτη Δουκαρέλλη, είτε με αίτημα στο email του Συλλόγου [email protected]».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Συμμετοχές από την Λέσβο στο 6th Meteora M.T.B Race

Οι Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης, Νίκος Πέππας και Αντώνης Σακελλαρίου του Ποδηλατικού Συλλόγου θα εκπροσωπήσουν την Λέσβο στον αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Book and art

Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, βασισμένα στα βιβλία της
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΑΤΖΕΝΤΑ

Νέο Lego Printing για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Από το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής "tortuguita" της Δέσποινας Αναστασοπούλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ανήλικα παιδιά, έρμαια της δικομανίας

Μία περίπλοκη υπόθεση γονέων που δεν συνεργάζονται απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο στη Μυτιλήνη που καταδίκασε τη μητέρα με δύο μήνες ποινή φυλάκισης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*