× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Παναγιούδα

Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον ΑΕΣ «ΘΗΣΕΑ» Παναγιούδας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/7/2020

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Παναγιούδα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον «ΘΗΣΕΑ» Παναγιούδας διοργανώνουν και  προσκαλούν στο «Σταυροδρόμι Πολιτισμού- Αθλητισμού στο Βόρειο Αιγαίο» την Τετάρτη 15 Ιουλίου , ώρα 16.30 στο γήπεδο Μπάσκετ της Παναγιούδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών χορών και τραγουδιών από όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με σκοπό την ανάδειξη και διατήρηση της Πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και στόχο το μπόλιασμα των νέων μας με την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Στη συνέχεια θα διεξαχθούν αγώνες καλοθοσφαίρισης με ακαδημίες όλου του νησιού, σε μια προσπάθεια σύνδεσης του αθλητισμού με τον πολιτισμό.Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις σε πρόσωπα που διακρίθηκαν στην πολιτιστική ανάδειξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου και στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς .

Τον συντονισμό της δράσης εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου είχε η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού Αναστασία Αντωνέλλη και εκ μέρους του "Θησέα" Παναγιούδας η πρόεδρος της ομάδας Νάντια Χατζησάββα.    

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ