× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Τραγική η κατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Παναγιούδα»

Υπάρχει αναγκαιότητα παρέμβασης και στο γήπεδο μπάσκετ αναφέρει ο τοπικός σύμβουλος, Κώστας Καραμανώλης σε επιστολή του στον Δήμαρχο Μυτιλήνης

Δημοσίευση 31/7/2020

«Τραγική η κατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Παναγιούδα»

Επιστολή στον Δήμαρχο Μυτιλήνης για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Παναγιούδα και την αναγκαιότητα παρέμβασης στο γήπεδο μπάσκετ έστειλε ο τοπικός σύμβουλος της περιοχής, Κώστας Καραμανώλης, ο οποίος αναλυτικά σημειώνει:

«Σε προηγούμενη επιστολή μου στις 12/1/2020, προς το πρόσωπο σας, είχα αναφερθεί  στους χώρους άθλησης του χωριού επισημαίνοντας την τραγική κατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου αλλά και την ανάγκη παρέμβασης στο γήπεδο μπάσκετ.  Συγκεκριμένα σας είχα αναφέρει αυτολεξεί:    « Προσωπικά, θεωρώ και ως  εκπαιδευτικός, ότι τα παραπάνω θέματα είναι μείζονος σημασίας και χρήζουν άμεσης επίλυσης ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να μην βρίσκονται συνεχώς μπροστά από μια οθόνη κινητού ή υπολογιστή. Εδώ πρέπει να αναφέρω την τεραστία πρόσφορα του αθλητικού συλλόγου Θησέας…………» . Η αναφορά μου αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προφητική μιας και ακολούθησε η τεράστια επιτυχία της ομάδας μπάσκετ του Θησέα.  Μια επιτυχία που θα δώσει θετική  προβολή όχι μόνο στο χωριό αλλά και σε ολόκληρο τον δήμο Μυτιλήνης.

Κύριε Δήμαρχε, μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας η ανάγκη για παρέμβαση στο γήπεδο μπάσκετ γίνετε πλέον επιτακτική. Η δημιουργία κλειστού γηπέδου στην Παναγιούδα αποτελεί αίτημα των κάτοικων του πολύπαθου χωριού μας, ως ελάχιστο αντισταθμιστικό όφελος λόγο μεταναστευτικού.  Άλλωστε η ίδια η κυβέρνηση εξήγγειλε ότι θα χορηγήσει τεράστια ποσά στους δήμους που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό με σκοπό να γίνουν αντισταθμιστικά έργα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Να λοιπόν η ευκαιρία μας. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων και αναμένω τις δικές σας ενέργειες.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ