× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τίμησε την Ντέπη η Χοχλάκα!

Βράβευση της Μυτιληνιάς στιχουργού, στη διάρκεια της συναυλίας των Πυξ Λαξ, από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού νήσου Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/8/2020

Τίμησε την Ντέπη η Χοχλάκα!

Μια ξεχωριστή περιελάμβανε η συναυλία των Πυξ Λαξ στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, το βράδυ της Τετάρτης, αφού η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα, βράβευσε τη συντοπίτισσά μας Ντέπη Χατζηκαμπάνη, δημιουργό αρκετών επιτυχιών, για το στιχουργικό της έργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντέπη, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε την κ. Χοχλάκα για την τιμή που της έκανε, σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εκείνη, αφού Φίλιππος Πλάιτσικας, Μπάμπης Στόκας, αλλά και ο αείμνηστος Μάνος Ξυδούς ήταν οι άνθρωποι που «της άνοιξαν τον δρόμο του ονείρου», όπως σημειώνει.

Αναλυτικά, η ανάρτηρήσ της Ντέπης Χατζηκαμπάνη:

«Χτες ήταν μια πολύ συγκινητική αλλά και πολύ σημαντική βραδιά για εμένα.
Η πρόεδρος του συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα τίμησε εμένα και το έργο μου στην συναυλία των Πυξ Λαξ.
Την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όχι για την βράβευση μόνο αλλά διότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στον τόπο σου να σε στηρίζουν και να αναγνωρίζουν τον αγώνα σου και την προσφορά σου στην τέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν επίσης πολύ σημαντική για μένα η βραδιά που έγινε αυτό, διότι πέρα από την μεγάλη αγάπη που έχω στους Πυξ Λαξ, τους χρωστάω πολλά.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μου άνοιξε τον δρόμο του ονείρου φτιάχνοντας το πρώτο μου τραγούδι,το αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, ο Μάνος Ξυδούς ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που πίστεψε σε μένα και στις λέξεις μου και με μελοποίησε, ο Μπάμπης Στόκας πέρα από τους στίχους μου που έχει ερμηνεύσει, είναι δίπλα μου και μου κρατάει το χέρι από όταν ήμουν 16 χρονών.

Και οι μουσικοί του συγκροτήματος είτε οι τωρινοί είτε οι παλιοί είναι συνοδοιπόροι μου. Στον ντράμερ που ήταν για χρόνια στους Πυξ Λαξ, χρωστάω όλο μου το ουράνιο τόξο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν στην Βάσω Χοχλάκα. Που δίνει κι έχει να δώσει πολλά ακόμα σε αυτόν τον τόπο.

Και να ξέρετε, όλοι μαζί, αν είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι θα καταφέρουμε να βάψουμε ξανά την θάλασσα γαλάζια, θα δούμε τα αστέρια να ανθίζουν, καθώς η Γκρέτσια θα επιστρέφει από τα μέρη τα ξένα, με την παλιά της την κιθάρα και θα μας κερνάει τις πιο όμορφες νότες της.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτικό Τμήμα θα δημιουργηθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των τμημάτων σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Δεν μιλάμε για ανάπτυξη του τουρισμού με ένα δρομολόγιο προς Πειραιά»

Αναφορά Παρασκευαϊδη στον υπουργό Ναυτιλίας για τη σύνδεση με το Σίγρι
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσωρινή δικαίωση για 13 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ

Παραμένουν στη θέση τους με προσωρινή διαταγή
ΘΕΑΤΡΟ

«Ίστατο Η Μήτηρ» ‑στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Mουσική εκδήλωση με δύο παραστάσεις την Τετάρτη 1 Μαΐου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βάστρια, «η αρχή ενός αγώνα»

Αυτοψία από τη Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο στις εργασίες για τη νέα δομή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Θα σεβαστούν οι πολίτες της Μυτιλήνης την πεζοδρόμηση της Ερμού;

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μυτιλήνης για την πεζοδρόμηση του Ιστορικού Κέντρου της πόλης. Προβληματισμοί, διαφωνίες και συμφωνίες εκφράστηκαν σε σχέση με την κυκλοφοριακή μελέτη που παρουσιάστηκε
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ερωτήματα και αντιδράσεις για μίσθωση ακινήτου της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης ενέκρινε μίσθωση ακίνητου της Δημοτικής Επιχείρησης σε εταιρικό σχήμα που συμμετέχει ο ίδιος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δεύτερο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για τον δρόμο που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΓΟΡΑ

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην Αγιάσο μαθητές από το Λαγονήσι

Τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος, Λευτέρης Κοτσώνης
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξανά στα δικαστήρια για να παραμείνουν στη δουλειά τους

Οι 13 εργαζόμενοι covid της ΔΕΥΑ Λέσβου κατέθεσαν για δεύτερη φορά Ασφαλιστικά Μέτρα, μετά την αρχική αρνητική απόφαση του δικαστηρίου. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Βάλεσης και Σηφάκη κατέθεσαν ως μάρτυρες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για το κρουαζιερόπλοιο;

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις 24 Απριλίου