× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το νέο πλήρως ηλεκτρικό Peugeot 208 στη Μυρσινιάς ΑΒΕΕ

Το μέλλον είναι εδώ!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/8/2020

Το νέο πλήρως ηλεκτρικό Peugeot 208 στη Μυρσινιάς ΑΒΕΕ

Το νέο PEUGEOT e-208 προσφέρει μία ευχάριστη και διασκεδαστική οδήγηση χάρη στον αμιγώς ηλεκτρικό του κινητήρα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και ένα μέσο πρόσβασης σε μία νέα μορφή μετακίνησης! Με 340χλμ αυτονομία/εμβέλεια (WLTP), 30 λεπτά για ανάκτηση του 80% της αυτονομίας και 0 gr. εκπομπών CO2.

Καινούργια εμπειρία οδήγησης
Η 100% ηλεκτροκίνηση προσφέρει καινούργιες συγκινήσεις:

Ομαλή οδήγηση χωρίς κραδασμούς
Άμεση επιτάχυνση χάρη στην άμεσα διαθέσιμη ροπή
Αθόρυβος κινητήρας
Μηδενικές εκπομπές CO2 κατά την οδήγηση
Εξοικονόμηση χρημάτων

Γλυτώστε χρήματα χάρη :

στο χαμηλότερο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας σε σύγκριση με τα καύσιμα
στο χαμηλό κόστος χρήσης λόγω μειωμένων απαιτήσεων συντήρησης
στη χρήση του προγράμματος ECO
Ευκολία χρήσης

Απλοποιήστε τη ζωή σας με την γρήγορη και εύκολη διαδικασία φόρτισης . Με πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά τη φόρτιση και την επιλογή ‘ChargeMyCar’ μέσω της υπηρεσίας ‘Free2Move’, σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε ένα σταθμό φόρτισης, σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή.

Η εφαρμογή MyPeugeot σας εξασφαλίζει επίσης και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε από απόσταση ορισμένες από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας, όπως η φόρτιση και ο προγραμματισμός της θερμοκρασίας στην καμπίνα.

Και τέλος, εάν χρειάζεστε περισσότερη αυτονομία, η υπηρεσία ‘Mobility Pass’ σας δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης σε συμφέρουσα τιμή, ενός αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

Διακριτικό στυλ

Οι διακριτικές του πινελιές ενσωματώνουν την τεχνολογία και τον νεωτερισμό του. Μοναδικό το μονογράφημά του "e" και το διχρωμικό λιοντάρι που αλλάζει χρώμα όταν το κοιτάζεται από διαφορετικές γωνίες. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας συμβιβασμός για τον εσωτερικό του χώρο ή την τεχνολογία για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση σας είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του 3D ψηφιακού πίνακα οργάνων* και μπορούν επίσης να προβάλλονται, όπως ένα ολόγραμμα, μέσω της χωρητικής έγχρωμης οθόνης αφής. Η οθόνη περιλαμβάνει:

Λειτουργία οδήγησης: Eco / Normal / Sport
Επίπεδο μπαταρίας
Κινούμενη εικόνα συγκεκριμένων πληροφοριών που απεικονίζουν τη λειτουργία του κινητήρα σε πραγματικό χρόνο.

Νέος ηλεκτροκινητήρας

Η ισχύς των 100 kW (136hp) και η ροπή των 260Nm που είναι διαθέσιμες από 0 χιλιόμετρα, εξασφαλίζουν μία θαυμάσια εμπειρία οδήγησης μέσα σε μία κάψουλα άνεσης και απόλυτης ησυχίας.

Μπαταρία υψηλών επιδόσεων

Η νέα αρθρωτή πλατφόρμα e-CMP έχει εξελιχθεί με στόχο να μπορεί να ενσωματώσει την υψηλής τάσεως μπαταρία με τη μεγάλη ισχύ των 50kWH, αλλά και να αφήσει αναλλοίωτους τους χώρους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο πορτμπαγκάζ. Η μπαταρία* καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000χλμ. για το 70% της χωρητικότητάς της.

Προγράμματα οδήγησης
Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το PEUGEOT e-208 διαθέτει 3 προγράμματα οδήγησης:

Eco: για βελτιστοποίηση της αυτονομίας με ειδικές ρυθμίσεις ορισμένων παραμέτρων λειτουργίας
Normal: μέγιστη άνεση για καθημερινή χρήση
Sport: προτεραιότητα στις επιδόσεις και στην οδηγική συγκίνηση με μέγιστη απόδοση της ισχύος και της ροπής (0 – 100 σε 8.1δλ.).

Φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς

Η θερμική ανοχή της μπαταρίας, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε φορτιστή ισχύος 100 kW και να επιτύχετε 80% φόρτιση σε 30λεπτά. Χρησιμοποιώντας την επιλογή ChargeMyCarσε συνδυασμό με τις υπηρεσίες Free2Move και την ειδική κάρτα φόρτισης, εξασφαλίζετε πρόσβαση σε πάνω από 110.000 σταθμούς φόρτισης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ