× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

12 προσλήψεις στην Πολιτική Προστασία

Με σύμβαση οκτώ μηνών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2020

12 προσλήψεις στην Πολιτική Προστασία

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε ο τρόπος πρόσληψης καθώς και τα προσόντα των 192 ατόμων που θα προσληφθούν στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας οκτώ μηνών, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, για την ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού COVID-19 και των στενών επαφών τους καθώς και τη συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προσωπικό θα τοποθετηθεί και στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Κέντρα Πολιτικής Προστασίας και στο Π.Ε.ΚΕ.Π.Π. Βορείου Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη, προορίζονται δώδεκα θέσεις.

Προσόντα

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα: α. Να είναι Έλληνες πολίτες. β. Να μην υπερβαίνουν το 40ο έτος της ηλικίας τους. γ. Να κατέχουν τα, ανά κλάδο και ειδικότητα, υποχρεωτικά και πρόσθετα προσόντα των διατάξεων του π.δ. 50/2001 (Α’ 39). δ. Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. ε. Να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό, αποβληθεί ή απολυθεί κατά περίπτωση από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας καθώς και από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, για λόγους πειθαρχίας ή λόγους υγείας. στ. Να μην έχουν καταδικασθεί για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή για έγκλημα ανυποταξίας, λιποταξίας. ζ. Να μην έχουν στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών δικαιωμάτων τους, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίσθηκε για τη στέρησή τους. η. Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση, έστω και επικουρική (πλήρη ή μερική).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριτήρια

Τα κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη για την επιλογή τους είναι τα εξής: α. Η κατοχή τίτλου σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. β. Το κριτήριο της εντοπιότητας. γ. Η γνώση ξένων γλωσσών. δ. Η γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. ε. Η εν γένει προσωπικότητα των υποψηφίων, μέσω διαδικασίας προσωπικής συνέντευξης και ψυχομετρικού ελέγχου. Οι προσλαμβανόμενοι, με απόφαση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Ακαδημία και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης χρονικής διάρκειας έως σαράντα (40) ημερών, το οποίο θα αφορά σε ζητήματα ιχνηλάτησης, παρακολούθησης των διαδικασιών απομόνωσης και έλεγχου των ασθενών κορωνοϊού (COVID-19) και των στενών επαφών τους, καθώς και αντιμετώπισης κάθε είδους υγειονομικής και άλλης φύσεως κινδύνου και απειλών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΡΟΤΕΣ

Πρώτα σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο

Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν οι τιμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ

18 θέσεις εποχικού προσωπικού στο Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι τη Δευτέρα 22 Απριλίου η προθεσμία των αιτήσεων-Αναλυτικά οι ειδικότητες που ζητούνται
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξηση των πόρων της ΚΑΠ ζητά η Νέα Αριστερά

Δείτε εδώ ολόκληρο το πλαίσιο των προτάσεων του κόμματος για την αναθεώρηση της ΚΑΠ αλλά και του Στρατηγικού Σχεδίου της χώρας.
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ζητείται Μηχανικός

Για πλήρη απασχόληση σε εργοτάξια εντός Λέσβου
ΑΓΟΡΑ

Πασχαλινές λαμπάδες από τα χεράκια της «Κυψέλης»

Μία σημαντική δράση από το Κέντρο διημέρευσης για ΑμεΑ, στην Ερμού Μυτιλήνης
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Κωνσταντινούπολη ο Κώστας Αστυρακάκης

Προετοιμάζει τις επαφές με την οικογένεια Ελγκιζ για το ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν με τον Περιφερειάρχη
ΕΡΓΑΣΙΑ

Eφτά θέσεις δικαστικών επιμελητών στη Μυτιλήνη

Αναλυτικά τα προσόντα και η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού
ΑΓΟΡΑ

Χειροποίητα κριτσίνια πετιμεζιού και κρασίου από το «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»

Νέα προϊόντα στην αγορά από τους δραστήριους ανθρώπους της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης της Ανεμώτιας
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ο Αυγενάκης στη διάσκεψη για το κρασί στην Ιταλία

Το 2023 η συνολική αξία των εξαγωγών ήταν αυξημένη κατά 25%, και 66% σε χώρες εκτός Ε.Ε. σε σχέση με το 2019
ΑΓΡΟΤΕΣ

Μπλόκαραν τα λειτουργικά συστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ

Παράταση για καταχώρηση ποσοτήτων στην εφαρμογή των συνδεδεμένων ενισχύσεων ως τις 17 Απριλίου. Δείτε εδώ για ποιές κατηγορίες ενισχύσεων ισχύει η παράταση
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές είναι οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 19 Απριλίου

Θα καταβληθούν 94,75 εκατ. ευρώ σε 93.887 δικαιούχους