× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Αναγκαιότητα να καλυφθούν τα αιτήματα των Πυροσβεστών»

Με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, ο ΓΓ της Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών για την αναβάθμιση του κλιμακίου της Καλλονής

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 8/10/2020

«Αναγκαιότητα να καλυφθούν τα αιτήματα των Πυροσβεστών»

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Νικόλαος Λαυράνος προσκεκλημένος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πυροσβέστες με την έλλειψη προσωπικού και να θέσει επί τάπητος τα αιτήματα που πρέπει να βρουν άμεσα ανταπόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Λαυράνος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο για την αναβάθμιση του πυροσβεστικού κλιμακίου της Καλλονής σε Υπηρεσία. Πρόκειται για «ένα αίτημα χρόνων που προσπαθούμε να υλοποιηθεί. Ας δει και ο ίδιος τις ανάγκες της περιοχής. Αρκεί να σκεφτείτε ότι εξυπηρετεί σχεδόν το μισό νησί. Είναι η πύλη εισόδου στην Πέτρα, το λιμάνι Σιγρίου. Δεν γίνεται να μένει ένα κλιμάκιο του 1998 ίδιο, για τα δάση» εξηγεί χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Γιώργο Ντίνο.

Επίσης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους Πυροσβέστες, με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής φυσικά, τον κ. Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, ενώ μετέβη και στο νέο ΚΥΤ- προσωρινό καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Βορείου Αιγαίου, Γιώργος Ντίνος έχει δύο φορές απευθυνθεί στην Ομοσπονδία και τα αρμόδια υπουργεία για την ενίσχυση του προσωπικού, δεδομένου και του νέου προσωρινού καταυλισμού στον Καρά- Τεπέ, αλλά μάταια, καθώς μέχρι στιγμής το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχει ανταποκριθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα αιτήματα για νέα οχήματα και περισσότερο προσωπικό, δεδομένου ότι 31 Οκτωβρίου λήγουν οι συμβάσεις των εποχικών πυροσβεστών:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση