× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Αρνούμαι τα πάντα»

Μέσω του προφίλ του στο facebook απαντά ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για ξυλοδαρμό, Παναγιώτης Τσακύρης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/10/2020

«Αρνούμαι τα πάντα»

Αρνείται τα πάντα ο κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό με θύμα γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου. Ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Τσακύρης, εξηγώντας ότι προβαίνει για λογαριασμό του στην προαναφερθείσα δήλωση, την ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook), αντί δελτίου Τύπου προς τα ΜΜΕ που προέβησαν στο σχετικό ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δήλωση του κατηγορούμενου δια μέσω του Παναγιώτη Τσακύρη, δικηγόρου του και αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης αναφέρει:

 «Επί των κατηγοριών που μου αποδίδονται αρνούμαι αυτές παντελώς και δεν προκάλεσα καμία σωματική βλάβη ούτε τέλεσα κάποια  αξιόποινη πράξη.

Μερικοί τιμητές της δικαιοσύνης και της αλήθειας, καταργώντας το ιερό τεκμήριο της αθωότητας και καταστρατηγώντας το ρόλο της δικαιοσύνης, έσπευσαν να με φωτογραφίσουν και να με διασύρουν στη μικρή κοινωνία της Μυτιλήνης προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή μου. Μια τιμή για την οποία έχω δώσει δείγματα γραφής ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως ενεργό μέλος αυτής της πόλης επί δεκαετίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποκρύφτηκε το γεγονός πως κι εγώ κατέθεσα μήνυση για εξύβριση, έργω και λόγω, απόπειρα σωματικής βλάβης, απόπειρα παραβίασης των προσωπικών μου δεδομένων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Για το λόγο αυτό μαζί με εμένα κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον της κυρίας για τα ως άνω αδικήματα , μαζί με αυτό της ψευδής καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης. Η κυρία αφέθηκε ελεύθερη τα ξημερώματα της 17-10-2020.  Όμως  το "δικαστικό ρεπορτάζ" μερικών  αυτό το απέκρυψε.

Δικάσιμος δεν ορίστηκε, ούτε ασκήθηκε ακόμη ποινική δίωξη καθόσον η Εισαγγελική αρχή θεώρησε πως το περιστατικό χρήζει προκαταρκτικής έρευνας.

Το λόγο λοιπόν έχει η Δικαιοσύνη στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και η οποία είναι η μόνη αρμόδια να αποδώσει " τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" και ουδείς άλλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όσους έσπευσαν να στήσουν λαϊκά   δικαστήρια χαρακτηρίζοντας με ναζιστή , ακροδεξιό κλπ και να απαγγείλουν το ¨ένοχος", επιφυλάσσομαι  άμεσα παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Όσο για το γεγονός ότι είμαι υπόδικος για κακουργηματικές πράξεις, ουδεμία τέτοια πληροφόρηση έχω απ'  την Ελληνική Δικαιοσύνη. Εάν κάποιοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω, οφείλει είτε η Διοίκηση της Αστυνομίας είτε η Εισαγγελία να δώσει εξηγήσεις για το πως εγώ ως άμεσα ενδιαφερόμενος δε γνωρίζω κάτι και το γνωρίζουν μερικοί άλλοι.

Τέλος και το κυριότερο: Δηλώνω πως εάν τεθεί σε κίνδυνο η οικογένειά μου, η ζωή μου ή η περιουσία μου εξ αιτίας του ηθικού κανιβαλισμού που δέχομαι εδώ και μέρες, θα θεωρήσω όσους με δίκασαν πριν απ’  την Ελληνική Δικαιοσύνη ηθικούς αυτουργούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Παναγιώτης Δ. Τσακύρης

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βάστρια, «η αρχή ενός αγώνα»

Αυτοψία από τη Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο στις εργασίες για τη νέα δομή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ερωτήματα και αντιδράσεις για μίσθωση ακινήτου της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης ενέκρινε μίσθωση ακίνητου της Δημοτικής Επιχείρησης σε εταιρικό σχήμα που συμμετέχει ο ίδιος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δεύτερο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για τον δρόμο που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΓΟΡΑ

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην Αγιάσο μαθητές από το Λαγονήσι

Τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος, Λευτέρης Κοτσώνης
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξανά στα δικαστήρια για να παραμείνουν στη δουλειά τους

Οι 13 εργαζόμενοι covid της ΔΕΥΑ Λέσβου κατέθεσαν για δεύτερη φορά Ασφαλιστικά Μέτρα, μετά την αρχική αρνητική απόφαση του δικαστηρίου. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Βάλεσης και Σηφάκη κατέθεσαν ως μάρτυρες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για το κρουαζιερόπλοιο;

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις 24 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Δωρεά στεγνωτηρίου στο Ιδρυμα Θεομήτωρ

Το παρέλαβε το πρωί ο πρόεδρος, Δημήτρης Παραδέλλης από τον διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Περισσότερες ώρες λειτουργίας στην Αρχαιολογική Συλλογή Ερεσού

Διευρύνεται το ωράριο έως τέλος Οκτωβρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε χώρους εργασίας και χωριά η Μαρία Κομνηνάκα

Συναντήσεις και περιοδείες του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλεύτρια Ν. Λέσβου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Εξηγήσεις για το «Πράσινο σημείο» ζητούν οι Δαφιώτες

Διαμαρτυρήθηκαν για τις εργασίες δημιουργίας χώρου αποβλήτων και για το ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

«Το μερίδιο των Αγγέλων» από το Ηφαίστειο Ανεμώτιας

Ανοιχτή εκδήλωση γευσιγνωσίας φρέσκων και παλαιών κρασιών τη Δευτέρα 6 Μαίου στην Ανεμώτια