× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Δυτική Λέσβος στηρίζει τα αθλητικά σωματεία

Προσφορά υγειονομικού και αθλητικού υλικού με πρωτοβουλία Βέρρου και Αλεξίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2020

Η Δυτική Λέσβος στηρίζει τα αθλητικά σωματεία

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων της περιοχής στη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, αναλαμβάνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου και του εντεταλμένου δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού Στρατή Αλεξίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου υπό τις σημερινές αντίξοες συνθήκες   τα αθλητικά σωματεία δυσκολεύονται να συμμετάσχουν ακόμη και  στα πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο αυτό η Δυτικής Λέσβος αποφάσισε να  στηρίξει  την απρόσκοπτη συνέχεια των σωματείων στην αγωνιστική δράση, καλύπτοντας  το κόστος για την υγειονομική προφύλαξη των αθλητών. 

Ειδότερα στα σωματεία θα προσφερθούν τα εξής υλικά:

 - Τσάντα φαρμακείου με πλήρες φαρμακευτικό υλικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Μάσκες προστασίας για κάθε σωματείο

- Μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλει

Στις προθέσεις του δήμου εξάλλου περιμβάνεται και η κάλυψη του κόστους  να καλύψει τριών τουλάχιστον  διαιτησιών  των σωματείων, σε συνεννόηση με τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σωματεία καλούνται να αποστείλουν αίτηση στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και στο email [email protected] να δώσουν τα  στοιχεία τους (Δ.Σ., Αντίκλητο σωματείου, λογότυπο) σε ποιο άθλημα και και  σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχουν.

Στόχος του δήμου είναι έως τις 30 Νοεμβρίου  να έχουν προγραμματιστεί οι προμήθειες για να παραδοθούν εγκαίρως.  

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ