× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέες δημοπρατήσεις από τη Δυτική Λέσβο

Στον αέρα η ασφαλτόστρωση από Γέφυρα Κρεμαστής έως το δρόμο Καλλονής Πέτρας και η πλακόστρωση της οδού Βότση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/11/2020

Νέες δημοπρατήσεις από τη Δυτική Λέσβο

Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την δημοπράτηση δύο σημαντικών έργων για την Αγία Παρασκευή και την Καλλονή πραγματοποίησε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου  θα λήξει η προθεσμία κατάθεσης των προσφορών για το έργο της Ασφαλτόστρωσης της Οδού από Γέφυρα Κρεμαστής έως Ε.Ο. Καλλονής-Πέτρας, προϋπολογισμού 603.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Την ίδια ημέρα θα λήξει η προθεσμία για την κατάθεση των προσφορών και για την πλακόστρωση της οδού «Βότση» (Μητροπόλεως), του δρόμου δηλαδή μπροστά από το κεντρικό κτήριο του Δήμου στην Καλλονή, προϋπολογισμού 285.320 ευρώ.

Την Τρίτη, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής, βγήκε στον αέρα ο διαγωνισμός του έργου για την αναβάθμιση (αποκατάσταση τάπητα και ηλεκτροφωτισμός) των γηπέδων Ανεμώτιας και Σκάλας Καλλονής, συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.   

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ