× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

112 rapid test στην Καλλονή

Κανένα θετικό κρούσμα σύμφωνα με τα στοιχεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2020

112 rapid test στην Καλλονή

Δωρεάν rapid test  ανίχνευσης κορονοϊού, πραγματοποιήθηκαν σήμερα  από τις 10 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι περίπου από την  Κινητή Ομάδα Υγείας του Κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην Κοινότητα  Καλλονής μπροστά από το οθωμανικό λουτρό, απέναντι από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αυξημένο ενώ μέχρι το τέλος της βάρδιας σύμφωνα με το δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο πραγματοποιήθηκαν 112 rapid τα οποία ήταν όλα αρνητικά. 

Το συνεργείο μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων στην Καλλονή μετέβη στην περιοχή του Σκαλοχωρίου, όπου αρχικά είχε προγραμματισθεί να μεταβεί την ερχόμενη Δευτέρα. Ως γνωστόν την τελευταία εβδομάδα είχε παρατηρηθεί σημαντική επιδημιολογική επιβάρυνση στη συγκεκριμένη κοινότητα γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία και την Πρόεδρο του χωριού 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ