× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Όταν το κράξιμο... λειτουργεί!

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα για το κινητό τηλέφωνο που είχε παραγγελθεί από τον «Κωτσόβολο» πριν 12 μέρες, αυτό ήρθε από την Αθήνα, παραλήφθηκε από την ACS και παραδόθηκε. Όλα αυτά σε.... εννέα λεπτά!

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Δημοσίευση 2/12/2020

Όταν το κράξιμο... λειτουργεί!

Για να δείτε ότι γίνονται και θαύματα στις μέρες μας. Στις 15.29 το μεσημέρι δημοσιεύθηκε το άρθρο του υπογράφοντος για την 12ημερη ταλαιπωρία της προμήθειας ενός κινητού τηλεφώνου που κανείς δεν ήξερε πού βρισκόταν. Παρακάμπτω το ότι διάφοροι «χρήσιμοι» (δε λέω τι χρήσιμοι γιατί είμαι και φίλος με κάποιους) έσπευσαν να μιλήσουν για τη δημιουργία με το άρθρο προβλήματος στα τοπικά μαγαζιά στα οποία δουλεύουν «ντόπια παιδιά».... Τι να πει κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς αγνοούν ότι οι ντόπιοι επιχειρηματίες έτριβαν τα χέρια τους δηλώνοντες «να τι τραβάν όσοι ψωνίζουν ακόμα και από επώνυμα μαγαζιά από το διαδίκτυο». Προφανώς ακόμα οι «χρήσιμοι» που λέμε να νομίζουν ότι ιδιοκτήτες του Κωτσόβολος στην Αθήνα είναι ο Μυτιληνιός εποιχειρηματίας. Ή ότι το κινητό το παράγγειλα στη Μυτιλήνη και μου το έστειλαν με courier. Είπαμε. Τι να πει κανείς. Η ανάγκη να πεις και κάτι στο διαδίκτυο έτσι για να το πεις είναι ακατανίκητη.Ας είναι. Είπα.... τους παρακάμπτω.

Κάπου λοιπόν στις 5 το απόγευμα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από το κατάστημα στη Μυτιλήνη της ACS. Μου ανήγγειλαν ότι έχουν ένα δέμα για μένα... Δεν πρόλαβα να κλείσω τη τηλέφωνο, χτύπησε το τηλέφωνο και ιδού μπροστά μου το κουτί με το κινητό τηλέφωνο. Πού και πώς ήρθε; Προφανώς.... πέταξε!
Τηλεφώνησα ξανά για πλάκα πια στον Κωτσόβολο. Μου είπαν ότι... ψάχνουν να βρουν τη χαμένη αποστολή και θα με ενημερώσουν! Χαμογέλασα. Ήταν η ώρα για τα.... χαμόγελα. «Ευχαριστώ κοπέλα μου» της είπα κλείνοντας το κινητό τηλέφωνο που είχα παραλάβει, το χρησιμοποιούσα κι αυτοί το έψαχναν και θα με ενημέρωναν.

Άνοιξα και την αναζήτηση της ACS. Έβαλα τον αριθμό του voucher που είχε χαθεί το μεσημέρι και δαύτο και ιδού το θαύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κινητό τηλέφωνο καταπώς σας τα είχα πει. Στις 8 το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου έφυε από την Αθήνα. Στις 17.04 σήμερα έφτασε στο κατάστημα της Μυτιλήνης. Στις 17.08 παραδόθηκε στο διανομέα. Ο οποίος και στις 17.13 δηλαδή σε πέντε λεπτά από το Μακρύ Γυαλό ήρθε στην Κουλμπάρα και παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο που στον Κωτσόβολο στην Αθήνα το ψάχνουν και θα με ενημερώσουν. Όλα αυτά σε εννέα λεπτά! Στις 17.04 ήρθε και στις 17.13 παραδόθηκε!

Αυτά... Η αρχική μου απόφαση πάντως, πως από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις ούτε απ’ έξω =δεν αλλάζει. Χρωστάν ένα συγνώμη... Και σε εμένα και σε εκατοντάδες άλλους καταταλαιπωρούμενους πολίτες που δεν έχουν την τύχη να μπορούν να τους κράξουν δημόσια διεκδικώντας το δίκιο τους. Για αυτό και μόνο!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΡΟΤΕΣ

Εκτενής συζήτηση για το καθεστώς ενίσχυσης του κόστους μεταφοράς των ζωοτροφών

Κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, έμποροι ζωοτροφών και μεταφορείς της Λέσβου ζητούν αύξηση της ενίσχυσης για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους μεταφορά των ζωοτροφών στα νησιά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του Aqua Blue

Δείτε τις ώρες αναχώρησης από Λαύριο και Καβάλα του πλοίου που θα εξυπηρετεί την άγονη γραμμή της Λήμνου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αγανάκτηση για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Λήμνο

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από τον Έπαρχο Λήμνου, την Δήμαρχο Λήμνου και τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΓΟΡΑ

Πασχαλινό ωράριο στην αγορά της Μυτιλήνης

Ξεκινά την Κυριακή των Βαΐων όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξανά πύλη εισόδου στην Πέτρα

Ξεκινά τη λειτουργία της για να υποδεχτεί κυρίως επισκέπτες από την Τουρκία
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στις άγονες του Βορείου Αιγαίου μπαίνει το πλοίο Διαγόρας

Δείτε μέχρι πότε θα αντικαταστήσει το Blue Star Myconos
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 20 Απριλίου η Ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό

Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mythical Coast-Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας και οι ομιλητές
ΑΓΟΡΑ

Νέα πνοή με φρέσκια λάμψη στο Ξενοδοχείο Λέσβιον

Διακριτική πολυτέλεια, λειτουργικότητα με τον πρωινό μπουφέ που ξεχωρίζουν στην Προκυμαία Μυτιλήνης
ΑΓΡΟΤΕΣ

Το «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» ταξιδεύει... στην οινική αγορά της Αθήνας

Τα κρασιά του συνεταιριστικού οινοποιείου παρουσιάστηκαν σε εκπροσώπους γνωστών wine bar της Αθήνας