× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

6 νέα κρούσματα κορονοϊού στο Σκαλοχώρι

Νέα δεδομένα από τα αποτελέσματα των μοριακών τέστ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/12/2020

6 νέα κρούσματα κορονοϊού στο Σκαλοχώρι

Συνολικά 6 είναι τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην Κοινότητα του Σκαλοχωρίου στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των μοριακών τέστ που διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την περασμένη Τετάρτη στο χωριό σε άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς κορονοϊού και ιχνηλατούνταν έδειξαν έξι θετικούς στην νόσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δημοσίευση της η πρόεδρος του Σκαλοχωρίου Δέσποινα Μαιάκη επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο κίνδυνος είναι αόρατος και μόνο με την σωστή συνεργασία θα καταφέρουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε κι αυτή την δοκιμασία .
Με ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης δεν βάζουμε σε κίνδυνο με την συμπεριφορά μας και τις ενέργειες μας τους συμπολίτες μας .Δίνουμε όλα τα ονόματα των στενών επαφών μας στις ιχνηλατήσεις που θα ακολουθήσουν .
Όλοι μαζι σαν μια μεγάλη οικογένεια, γιατί οικογένεια είμαστε , με αλληλεγγύη ,με υποστήριξη, με κατανόηση για τυχόν λάθη που έχουν γίνει ενωμένοι θα ξεπεράσουμε κι αυτή την δοκιμασία .

Προσωπικά θελω να πιστεύω ότι βρίσκομαι δίπλα σας και προσπαθώ με κάθε μέσο να ανταποκριθώ και να διαχειριστώ όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε ως κοινότητα .
Η αισιοδοξία είναι ένας καλός σύμμαχος και όλοι σας γνωρίζετε ότι ποτέ δεν πρέπει να χαθεί από κανέναν μας .Αγάπη- Αλληλεγγύη -Αισιοδοξία, ας γίνουν τα τρία ΑΛΦΑ που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον της μικρής κοινωνίας μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ