× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται στο καθήκον ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιάτικες επισκέψεις του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/1/2021

Δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται στο καθήκον ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Μετά την δοξολογία για το νέο έτος, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής Αρχής επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Καλλονής, το Στρατόπεδο της Καλλονής, τον Σταθμό Πυροσβεστικής, το Αστυνομικό τμήμα και το Λιμεναρχείο προκειμένου να ευχηθεί καλή χρονιά και ευχαριστήσει τους ανθρώπους αυτούς που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος.
Σε μήνυμα του για την έλευση της νέας χρονιάς ο κ.Βέρρος αναφέρει
«Μακάρι η νέα χρονιά να φέρει την επιστροφή στην καθημερινότητα όπως την ξέραμε και, όπως κάθε τι καινούργιο, την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Εύχομαι υγεία, ειρήνη και ευημερία σε όλους. Η σκέψη μας είναι κοντά σε αυτούς που δίνουν την μάχη της ζωής στα νοσοκομεία αλλά και σε αυτούς που στέκονται κοντά τους. Σε αυτούς που φροντίζουν για την ασφάλεια μας και σε αυτούς που εργάζονται για μας όταν εμείς απολαμβάνουμε την θαλπωρή του σπιτιού μας. Τέλος σε αυτούς που η ζωή αδίκησε. Καλή χρονιά σε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ