× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ψυχούλα τελικά ο κ. Βαγγέλης

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΣ Δημοσίευση 30/1/2019

Ψυχούλα τελικά ο κ. Βαγγέλης

Διαβάζουμε στις εφημερίδες ότι χορηγός της ΝΔ στον Πειραιά έγινε ο επιχειρηματίας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως μας ενημέρωσε περήφανα ο τοπικός γραμματέας της ΝΔ κ. Βοϊδονικόλας ευχαριστώντας τον δημόσια και χαρακτηρίζοντας τον «καλό φίλο της ΝΔ», για αυτή του την προσφορά.

Ψυχούλα τελικά αποδείχτηκε ο κ. Βαγγέλης, τα λέγαμε εμείς οι γαύροι καιρό τώρα αλλά δεν μας πιστεύατε. Ήθελε να κάνει μια δωρεά στη μνήμη του πατέρα του ο καλός χριστιανός, ρώτησε να μάθει ποιος έχει ανάγκη, ποιος είναι περισσότερο φτωχός στην περιοχή και του είπανε ότι η ΝΔ χρωστάει 200 εκατ. Κρίμα είπε, ας τους κάνω μια ανακαίνιση και ας πληρώνω τα γραφεία τους για ένα χρόνο, φτωχοί άνθρωποι είναι.

Τα ίδια έκανε και στο ποδόσφαιρο και τον βρίζανε τόσο καιρό. Όλους τους βοήθαγε. Μάζευε στην ομαδάρα μας 30-40 παίκτες κάθε χρόνο και μετά επειδή του περίσσευαν τους μοίραζε σε διάφορες ομάδες για να τις ενισχύσει. Λαμπάδα στο όνομα του άναβαν καθημερινά διάφορες ομάδες που από τη Γ’ Εθνική βρέθηκαν στην Α΄ με συνοπτικές διαδικασίες. Και εάν κάποιο παιδί λίγο περισσότερο γυμνασμένο από το φυσιολογικό και λίγο παραπάνω παχουλό είχε ανάγκη δουλειά, όλο και κάτι έβρισκε να κάνει για να βγαίνει το μεροκάματο. Και πήρε 7 πρωταθλήματα σερί για τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος, καθαρά και ξάστερα, ούτε με διαιτητές ούτε με στημένα παιχνίδια, παρόλα όσα λένε κάποιοι ζηλιάρηδες. Σε μια εποχή που η αριστεία πλήττεται σε αυτή τη χώρα και για πολλά χρόνια κατρακυλάμε στους δείκτες διαφθοράς, όλοι τουλάχιστον παραδέχονταν ότι στο ποδόσφαιρο κέρδιζε αξιοκρατικά ο καλύτερος.      

Όλους τους βοηθούσε ο κ Βαγγέλης, χωρίς να μπλέκει τα κομματικά. «No politica» βροντοφώναξε η Θύρα 7 το 2013, μετά τη δολοφονία τους αντιφασίστα ράπερ και οπαδού του Ολυμπιακού, Παύλου Φύσσα, όταν στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών των περισσότερων ελληνικών ομάδων εκφράστηκε δημόσια αγανάκτηση για το θάνατο του Φύσσα. Ο Ολυμπιακός πήρε θέση, τη μη θέση απέναντι στους Χρυσαυγιτισμό, βροντοφωνάζοντας “No politica”. Την επόμενη χρονιά βέβαια ο Αντιπρόεδρος του ο Ολυμπιακού κ Μώραλης ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και ο κ Βαγγέλης, ψυχούλα πραγματική, έκανε την καρδιά του πέτρα και εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με τον κ Μώραλη Δημαρχο του Πειραιά.

Και επειδή είδε ότι υπήρχε κρίση στο χώρο του τύπου, είπε ο κ Βαγγέλης να βοηθήσει και εκεί. Άνοιξε μια ποιοτική εφημερίδα τα «Παραπολιτικά», έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αγόρασε το ΔΟΛ και τις ιστορικές εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «Βήμα», αγόρασε και έναν τηλεοπτικό σταθμό και εγώ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ακόμα, έχοντας πλέον καίριο ρόλο στα ΜΜΕ της χώρας. Αγόρασε και το μοναδικό δίκτυο διανομής τύπου, και εάν κάποιοι τον κατηγορούν ότι δεν διανέμει σε περίπτερα συγκεκριμένες εφημερίδες εμείς ξέρουμε ότι αυτό γίνεται για οικολογικούς λόγους, για να μειωθεί η κατασπατάληση του χαρτιού.

Ψυχούλα είπαμε, ψυχούλα μεγάλη τελικά ο κ Βαγγέλης, και αν «αλλαξοπίστησε» ο γιος μου και δεν έγινε Ολυμπιακός σαν τον πατέρα και παππού του, μάλλον κρυφοχαίρομαι γι’αυτό. Διάλεξε για ομάδα τον «γαύρο του βορρά», και εκεί υπάρχει άλλη μια ψυχούλα, ο κ. Ιβάν που κάνει και αυτός πολλά καλά, μην είμαστε αχάριστοι…. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ