× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Σταθήκαμε όρθιοι και στα δύο κύματα κακοκαιρίας»

Ικανοποιημένος από τη διαχείριση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα δύο τελευταία κύματα κακοκαιρίας στη Δυτική Λέσβο, δηλώνει ο Τ. Βέρρος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/1/2021

«Σταθήκαμε όρθιοι και στα δύο κύματα κακοκαιρίας»

Η ευελιξία και η άμεση αντίδραση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους έπρεπε να προχωρήσει και καλώς έγινε τελικά η διάσπαση του ενιαίου Δήμου Λέσβου, δήλωσε σήμερα στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Ανθέων 99», ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος. Όπως σημείωσε ο Τ. Βέρρος ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, χτυπήθηκε σε διάστημα μίας εβδομάδας δύο φορές από έντονα καιρικά φαινόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι παρά τις δυσκολίες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Δυτική Λέσβος μπορεί και έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται μόνη της έκτακτες καταστάσεις.  Το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ δύσκολο ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε ανοιχτό το οδικό δίκτυο, με μόνη εξαίρεση στην περιοχή του Μανταμάδου όπου   την Κυριακή το βράδυ είχαμε ένα έντονο χτύπημα του χιονιά στην περιοχή, το οποίο δεν είχε προβλεφθεί νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση σημείωσε ο Ταξιάρχης Βέρρος τα μηχανήματα μας βρίσκονται εκεί και το πρόβλημα σύντομα θα αποκατασταθεί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου ευχαρίστησε το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου το οποίο όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή ήταν στο δρόμο με τα μηχανήματα στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις την εύρυθμη λειτουργία της περιοχής και την οδική ασφάλεια των πολιτών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ