× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ρουσφέτια συγγενών και ημετέρων καταγγέλλει ο Κατζανός

Ως συνυπεύθυνη σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης, ο πρώην αντιδήμαρχος κατονομάζει τη Δήμητρα Αλεξανδρή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/3/2021

Ρουσφέτια συγγενών και ημετέρων καταγγέλλει ο Κατζανός

Νέα ανακοίνωση - καταγγελία για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο Δήμο Μυτιλήνης εξέδωσε ο εν αργία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης και πρώην αντιδήμαρχος Λέσβου Γιώργος Κατζανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γ. Κατζανός επανερχόμενος στο θέμα των προσλήψεων για τις ανάγκες της πανδημίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έγινε επιλογή 47 ατόμων χωρίς κριτήρια τη στιγμή που κατατέθηκαν 500 αιτήσεις δημοτών οι οποίοι είχαν ανάγκη για εργασία. Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ο πρώην αντιδήμαρχος κατονομάζει ως συνυπεύθυνη σε αυτή την τακτική και την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμητρα Αλεξανδρή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυτιλήνης επικαλούμενη τις ανάγκες της πανδημίας του covid-19 προέβη στην πρόσληψη 47 εργαζομένων (εργάτες και οδηγοί για την καθαριότητα) χωρίς κανένα κριτήριο, ακολουθώντας την ρουσφετολογική τακτική «πρόσληψη των δικών μας παιδιών», απαξιώνοντας τις ανάγκες για εργασία και επιβίωση των 500 συνδημοτών μας που κατέθεσαν αίτηση για εργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δημοτική Αρχή επαληθεύει  με τις πράξεις της ότι ασκεί πολιτική στις προσλήψεις χωρίς διαφάνεια,  αξιοκρατία, με ανισότητα, χωρίς σεβασμό και ισονομία στους συμπολίτες μας.

Συνυπεύθυνη σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας είναι και η κα. Δήμητρα Αλεξανδρή Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και (Ειδική Συνεργάτης του Βουλευτή κ. Χαράλαμπου Αθανασίου) «φροντίζοντας» μέσα στα προσληφθέντα άτομα να είναι ξανά συγγενικά της πρόσωπα.

Τελειώνοντας, τονίζουμε ότι οφείλουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για την αλήθεια των γεγονότων που διαδραματίζονται στον Δήμο μας όσο και αν δεν είναι αρεστό στη Δημοτική Αρχή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κατζανός.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«57 μπαλόνια όσες και οι ψυχές που χάθηκαν για την υποδοχή του Πρωθυπουργού»

Τοποθετήθηκαν από την Κίνηση Μνήμης και Δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ο πρωθυπουργός στη Λέσβο

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του και ποιους θα συναντήσει
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το 41% δεν σημαίνει λευκή επιταγή, κύριε Μητσοτάκη»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Ν» η βουλεύτρια Ν. Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, ιδιαίτερα για την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και τις ευρωεκλογές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη