× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ενοχλήθηκαν από τον Τσε Γκεβάρα!

Κατέστρεψαν γκράφιτι που είχε γίνει στο πλαίσιο δράσεων στη Δυτική Λέσβο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/3/2021

Ενοχλήθηκαν από τον Τσε Γκεβάρα!

Η ομάδα «Χρώματα και όνειρα» είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι για λίγες μέρες στο νησί και άφησε το «στίγμα» της στα ΚΑΦΑΟ Λεκανοπεδίου Αττικής και περιχώρων. Όμως κάποιοι διαφώνησαν όπς φαίνεται με την αποτύπωση του Τσε Γκεβάρα και κατέστρεψαν το γκράφιτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δράση ξεκίνησε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο και έφτασε στη Δυτική Λέσβο. Εμπνευστής της ο Δημήτρης Μητρέλλος, με καταγωγή από την Ανεμώτια, νυν δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου και μέλος της ομάδας «Χρώματα και όνειρα». Οι όμορφες πινελιές στα ΚΑΦΑΟ του Δήμου Δυτικής Λέσβου, τα «κουτιά» δηλαδή των τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων, που βρίσκονται διάσπαρτα σε κεντρικά σημεία ενισχύθηκαν και δια χειρός του εικαστικού Θεοφάνη Γουλή.

Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, δυστυχώς.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ