× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Οι δασικοί χάρτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Αίτημα συζήτησης του θέματος των δασικών χαρτών κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο», Παναγιώτης Χριστόφας.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/3/2021

Οι δασικοί χάρτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Αίτημα, ώστε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των νέων δασικών χαρτών, απηύθυνε με επιστολή του στον Πρόεδρο του ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», Παναγιώτης Χριστόφας.
 
«Πρόκειται για ένα θέμα, όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Χριστόφας στην επιστολή του,  που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση της πλειοψηφίας όχι μόνο των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου, αλλά όλης της Ελλάδας, καθώς σε αυτούς εντοπίζονται σημαντικά λάθη και μεγάλες εκτάσεις χαρακτηρίζονται πλέον ως δασικές. Είναι απαραίτητη επομένως η συζήτησή του, ώστε οι παρατάξεις να έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους και να αποφασιστούν οι ενέργειες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε σχέση με αυτό το ζήτημα.
 
Μάλιστα, η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» προτείνει στην συζήτηση να συμμετέχουν κατόπιν προσκλήσεως από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωπος του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και εκπρόσωποι από σχετιζόμενους επιστημονικούς (Τ.Ε.Ε. Τμήμα Β.Α. Αιγαίου, ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Περιφερειακό Παράρτημα Αιγαίου κ.α.) και παραγωγικούς φορείς», καταλήγει στην επιστολή του  ο Παναγιώτης Χριστόφας επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση