× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξεκινούν 4 έργα της Δυτικής Λέσβου

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία και αναδείχθηκαν οι προσωρινοί μειοδότες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/4/2021

Ξεκινούν 4 έργα της Δυτικής Λέσβου

Αναδείχθηκαν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας οι  προσωρινοί μειοδότες σε 4  έργα του Δήμου Δυτικής Λέσβου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του της Δημοτικής Αρχής  τα έργα που προχωρούν το αμέσως επόμενο διάστημα είναι:

-Έργο Ανακατασκευής (εγκατάσταση πλαστικού τάπητα, ηλεκτροφωτισμός, περίφραξη και λοιπά) του γηπέδου Παρακοίλων συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ. Για το έργο έχει υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

-Έργο Ανακατασκευής των γεφυριών στην είσοδο στο σεισμόπληκτο χωριό της Βρίσας και στη θέση «Περιβόλα» στην Καλλονή, προϋπολογισμού 167.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Μειοδότης του έργου της Αναβάθμισης δημοτικών Παιδικών Χαρών που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και ιδίους πόρους του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 1.081.583 ευρώ.

-Μειοδότης του έργου Αναβάθμισης των γηπέδων Ανεμώτιας και Σκάλας Καλλονής που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχει υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ