× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μίσθωση αιγιαλού και παραλίας στη Δυτική Λέσβου

Η δράση αφορά στις επιχειρήσεις που διαθέτουν καταλύματα ή καταστήματα σε παραλία και επιθυμούν να μισθώσουν χώρο για την τοποθέτηση εξοπλισμού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/4/2021

Μίσθωση αιγιαλού και παραλίας στη Δυτική Λέσβου

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου ενημερώνει τους ενδιαφερομένους επιχειρηματίες ότι σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, η παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας τόσο με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (όμοροι) όσο και με τη διαδικασία πλειοδοτικών δημοπρασιών (μη όμοροι), θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τον Δήμο έως και τις 30 Απριλίου 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση (έντυπο Α) στον Δήμο εφ’ όσον είναι ιδιοκτήτες όμορων με αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής, η οποία θα συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:

 - Φορολογική ενημερότητα τελευταίου τριανταήμερου (30 ημέρες)

- Άδεια λειτουργίας / γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν. 2971/2001, χρήσεις.

- Πιστοποιητικό περί μη οφειλής στον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

- Τοπογραφικό διάγραμμα με αναφορά στις συντεταγμένες της έκτασης και το  εμβαδόν της, με επιμέλεια του αιτούντα, σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του άρθρου 11 του ν. 4281/2014, ή σε υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή «OPEN» της ΕΚΧΑ ΑΕ., ή σε απόσπασμα του τοπογραφικού διαγράμματος
καθορισμού οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας όπου αυτός υφίσταται (εις διπλούν)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Μισθωτήριο της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε. εφόσον παρεμβάλλεται δημόσιο κτήμα.

- Για ξενοδοχεία: α) ειδικό σήμα λειτουργίας του Ε.Ο.Τ από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός κλινών (θεωρημένο από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας) β) Δήλωση τιμών έτους 2020 (θεωρημένο από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας)

-Στην περίπτωση που παρεμβάλλεται Δημόσιο Κτήμα, αντίγραφο μισθωτηρίου  συμβολαίου  με την ΕΤΑΔ ΑΕ (θα πρέπει  περίοδος παραχώρησης να συμβαδίζει με αυτή της μίσθωσης του Δημοσίου Κτήματος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Δυτικής Λέσβου, με συνημμένα όλα τα δικαιολογητικά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Δήμου Δυτικής Λέσβου: 2253350545.

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ