× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Υβριστές και συκοφάντες, στη δικαιοσύνη»

Η Κατερίνα Βόλτσιου μίλησε στο «Ν» για τη στοχοποίηση της από ομάδα ακροδεξιών και συνομιλητών τους, για το δικαίωμα της στην εργασία και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 6/5/2021

«Υβριστές και συκοφάντες, στη δικαιοσύνη»

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει προκειμένου να υπερασπιστεί την προσωπικότητα και την επαγγελματική της υπόληψη η Κατερίνα Βόλτσιου μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου μετά την ανήθικη και χυδαία συκοφαντική διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε από γνωστά ακραία στοιχεία της Μυτιλήνης. Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Βόλτσιου ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου «Η Θεομήτωρ» και η θητεία της έχει αναγνωριστεί ως ιδιαιτέρως επιτυχημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Βόλτσιου μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα ΣΤΟ ΝΗΣΙ» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 FM περιέγραψε τα όσα βίωσε τις ημέρες του Πάσχα με την διαδικτυακή επίθεση, καθώς και τον τρόπο με το οποίο πρόκειται να αντιδράσει απέναντι σε αυτά τα ψεύδη και τις συκοφαντίες.


Συγκεκριμένα η κ. Βόλτσιου απαντώντας στην ερώτηση πως ξεκίνησε η όλη ιστορία τόνισε ότι «Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Παπαγιαννίδης στο προσωπικό του προφίλ και με φωτογραφίζει. Τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση χυδαία, απαξιωτικά. Ο κ. Παπαγιαννίδης λειτουργώντας ως «λαγός» πυροδότησε μια σειρά δημοσιευμάτων που εκθέτουν εμένα και την οικογένεια μου συνολικά, διαταράσσουν την οικογενειακή μου γαλήνη και φορτώνουν ανασφάλεια και φόβο τους ανθρώπους που με νοιάζονται. Ο ανήλικος γιος μου χαρακτηριστικά μπερδεμένος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η μητέρα του δέχεται αυτή την επίθεση. Η κόρη μου από μακριά ανησυχεί για την ασφάλεια μου».

«Με διαφορά μιας μέρας ο κ. Γιώργος Κουκούλας συνεχίζει, δημοσιοποίησε στο προσωπικό του προφίλ την σύμβαση μου με την Περιφέρεια, δημοσιοποιώντας παράλληλα και την διεύθυνση κατοικίας μου. Προχώρησε και σε σχολιασμούς που καμία σχέση έχουν με την αλήθεια . Ο κ. Χρήστος Πουλέλλης στη συνέχεια αναδημοσίευσε και πυροδότησε σχολιασμούς και πάλι προσβλητικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα η κ. Βόλτσιου σε άλλο σημείο της συνέντευξης της επεσήμανε ότι «Οι δημοσιεύσεις των συγκεκριμένων έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες πολίτες κάποιοι από αυτούς σχολίασαν με ύβρεις και απειλές. Είμαι αναγκασμένη να εξαντλήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου για να προφυλάξω εμένα και την οικογένεια μου. Προκαλώ τον κ. Παπαγιανίδη.

Να κατονομάσει δημόσια τον ηθικό αυτουργό και συκοφάντη μου, που με τόση ευκολία εμπιστεύτηκε και προχώρησε στη ψευδή ανάρτηση σε βάρος μου, διαφορετικά το ελαφρυντικό της παραπλάνησης αν αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει δεν θα ευσταθεί και δεν θα πείθει.».

Σχετικά με την πρόσληψη
Η κ. Βόλτσιου αναφερόμενη στο ιστορικό της υπόθεσης με την πρόσληψη της και σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι «ως πολίτης αυτής της χώρας άσκησα το νόμιμο δικαίωμα μου να διεκδικήσω μια θέση που βάσει της προκήρυξης είχα τα τυπικά προσόντα. Αυτό σήμαινε ότι κατέθεσα όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούσε η προκήρυξη (πιστοποίηση εμπειρίας και πτυχία). Με διαδικασία ΑΣΕΠ ελέγχθηκαν, μετρήθηκαν και μετά την πρόσληψη μου εντάχθηκα στην ομάδα εργασίας που υλοποιεί μια πράξη ευρωπαϊκού προγράμματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος η κ. Βόλτσιου ευχαρίστησε τους δημοκρατικούς συμπολίτες μας που της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. «Πραγματικά με στήριξαν τις δύσκολες ημέρες που πέρασα το Πάσχα. Αυτό όμως που με στήριξε καθοριστικά ήταν η συμπαράσταση της οικογένειας μου και των συντρόφων μου».

Ολόκληρη την συνέντευξη της Κατερίνας Βόλτσιου μπορείτε να την ακούσετε παρακάτω.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζουν Αγία Ειρήνη και Αγιος Θεράποντας στη Μυτιλήνη

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Λαμπροβδομάδα και στις 13 έως 19 Μαΐου
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βρέθηκε γάτα στην Κουλμπάρα

Φοράει κόκκινο μαντήλι στο λαιμο
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πετάει» μέχρι τα 12 ευρώ το αρνί στη Λέσβο

Μέχρι τα 10,8 ευρώ φθάνει η τιμή του αρνιού στην χονδρική αγορά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέος Υπολιμενάρχης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Ο Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Κουλίκας ορίσθηκε στην θέση του Υπολιμενάρχη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων την Πρωτομαγιά

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των πλοίων Διαγόρας και Νήσος Σάμος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής απέκτησε ο Δήμος Μυτιλήνης

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Απριλίου