× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Oλοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του Μουσείου Σιγρίου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα με τον Διευθυντή του Μουσείου Καθηγητή Νίκο Ζούρο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/5/2021

Oλοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του Μουσείου Σιγρίου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Παναγιώτης Χριστόφας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο της ενεργειακής του αναβάθμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έργο ενταγμένο στο ΠΕΠ ΒορείουΑιγαίου όπως και πρόσφατα το έργο ανάδειξης των απολιθωμάτων κατά μήκους του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου αλλά και έργα που έχουν να κάνουν κυρίως με ψηφιακές εφαρμογές και την ψηφιακή προβολή του μουσείου.

Κατά την επίσκεψη του ο κ.Χριστόφας συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Μουσείου Καθηγητή Νίκο Ζούρο. Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ.Χριστόφας δήλωσε τα εξής:  «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία των έργων και με το γεγονός ότι το μουσείο και οι άνθρωποί του αποτελούν κεφάλαιο για τον τόπο μας που αποδίδει διαρκώς και σταθερά». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ