Η ΦΕΜ εκθέτει στην πλατεία Σαπφούς και μέσα στην πόλη
Από 30 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/7/2021

Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης διοργανώνει την καθιερωμένη καλοκαιρινή ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σαπφούς, από 30 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου και θα λειτουργεί από τις 8 έως τις 11 το βράδυ.
Στη φετινή ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης, πιστή στο θερινό ραντεβού της, συμμετέχουν 42 φωτογράφοι. Σαράντα δύο θεματικές ενότητες (portfolio), 168 φωτογραφικές αφηγήσεις των μελών της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης, διαφορετικές μεταξύ τους, που έχουν καμβά τη ζωή και έμπνευση τον άνθρωπο, τη φύση, τον τόπο που αγαπάμε, τον πολιτισμό, το ταξίδι.... που κουβαλούν τη σφραγίδα της προσωπικότητας του κάθε μετέχοντα, στήνοντας παιχνίδι με το φως, το χρώμα και τις σκιές, ένα παιχνίδι στο οποίο είμαστε όλοι καλεσμένοι.
Παράλληλα και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί έκθεση επιλεγμένων φωτογραφιών των μελών σε στενά του ιστορικού κέντρου της πόλης μας. «Είναι μια προσπάθεια να ομορφύνουμε και να αναδείξουμε και άλλες γωνιές αυτής της πόλης, να γνωρίσουμε τους φωτογράφους της μέσα από έναν όμορφο περίπατο, μια διαδρομή φωτογραφιών μέσα στην πόλη» λένε οι διοργανωτές.