× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου και Διονυσίου στο Κτήμα Οινοφόρος

Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/7/2021

Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου και Διονυσίου στο Κτήμα Οινοφόρος

Στο Κτήμα Οινοφόρος, το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 11 το βράδυ θα βρεθούν ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού, έρχονται στην Μυτιλήνη, για μία μοναδική λαϊκή βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλό λαϊκό τραγούδι, δυνατό ρεπερτόριο, ποιότητα , αλλά και σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας της εξαιρετικής αυτής μουσικής συντροφιάς.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, o λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία... θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ασπασία Στρατηγού, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ