× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ανοίγει η πλατφόρμα του νέου «Εξοικονομώ‑Αυτονομώ 2021»

Η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου αναλαμβάνει την υλοποίηση του νέου προγράμματος με επιδότηση έως 75% για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/9/2021

Ανοίγει η πλατφόρμα του νέου «Εξοικονομώ‑Αυτονομώ 2021»

Ανοίγει η πλατφόρμα του νέου «Εξοικονομώ-Αυτονομώ 2021» για την ενεργειακή αναβάθμιση, το οποίο θα αφορά περισσότερες από 50.000 κατοικίες, ενώ σε ξεχωριστή κατηγορία με προϋπολογισμό 100 εκατομμυρίων ευρώ θα μπορούν να εντάσσονται στο πρόγραμμα τα ευάλωτα νοικοκυριά. Στο νέο πρόγραμμα καταργείται η χρονική προτεραιότητα για την υποβολή των αιτήσεων και θεσπίζονται κοινωνικά κριτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά με διάρκεια ενός μήνα.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε νοικοκυριά με χαμηλότερα εισοδήματα, σε ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια ανέργους, πολύτεκνους και σε νοικοκυριά με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 632 εκατομμύρια ευρώ (εκ των οποίων τα 100 εκ. θα διατεθούν σε ευάλωτα νοικοκυριά) . Η μέση εκτιμώμενη επιδότηση ανέρχεται στο 62% της συνολικής δαπάνης, ενώ στόχος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση περισσότερων κατοικιών σε ποσοστό 38% συγκριτικά με τον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος. Για φυσικά πρόσωπα με ατομικά εισοδήματα έως 5.000 ευρώ και για νοικοκυριά με οικογενειακά εισοδήματα έως 10.000 ευρώ, η επιδότηση θα ανέρχεται στο 75%.

Ποιοι είναι οι ωφελούμενοι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωφελούμενοι μπορούν να είναι μόνο όσοι έχουν έμπρακτο δικαίωμα στο σπίτι και αποτελεί κύρια κατοικία. Επίσης,επιτρέπεται η αίτηση διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες ακόμα και αν αυτά είναι παραχωρημένα ή μισθωμένα εφόσον αποτελούν πρώτη κατοικία του ενοικιαστή.

Επιλέξιμες κατοικίες μπορεί να είναι μεμονωμένα διαμερίσματα, οι μονοκατοικίες καθώς και οι πολυκατοικίες, οι οποίες:

- Υφίστανται νόμιμα και δεν έχουν κριθεί κατεδαφιστέες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία και ιδιοκατοικούνται.

- Έχουν καταταχθεί βάσει του A’ Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (A’ Π.Ε.Α.) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Γ.

- Έχει εκδοθεί γι΄αυτές Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Η πολυκατοικία έχει σε ισχύ ΑΦΜ πολυκατοικίας

- Για αίτηση Μεμονωμένου Διαμερίσματος ή Μονοκατοικίας, η κύρια χρήση αφορά ιδιοκατοίκηση

Δεν είναι επιλέξιμες οι ιδιοκτησίες του κτιρίου που δεν χρησιμοποιούνται για κατοικία.

Η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου, μέλος της Alpha Plan Consultants με πολυετή εμπειρία σε θέματα συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και προγραμμάτων ‘’Εξοικονομώ-Αυτονομώ’’ η οποία εξυπηρετεί σήμερα ένα εκτενές πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, καθώς και με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό αναλαμβάνει την υλοποίηση του νέου προγράμματος ‘’Εξοικονομώ Αυτονομώ’’με επιδότηση έως 75% για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.

Ποια είναι η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου;

Η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου απαρτίζεται από ανθρώπους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση στο αντικείμενο τους, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Επενδύουμεσυνεχώςστην ανάπτυξητου γνωστικού αντικειμένου των στελεχών μας, θεωρώντας ότι είναι μονόδρομος, για την παρακολούθηση των συνεχών εξελίξεων και με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Η πολιτική της Alpha Plan Βορείου Αιγαίου βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας υπηρεσιών μέσω της συνεχούς εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών της. Είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία και διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των πελατών της με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Μέσα σ ένα πλαίσιο υπευθυνότητας και επαγγελματισμού η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου καλείται να υλοποιήσει το ΝΕΟ Πρόγραμμα ‘’Εξοικονομώ-Αυτονομώ 2021’’ μέσα από την πολυετή εμπειρία της πάνω στα προγράμματα ‘’Εξοικονομώ-Αυτονομώ’’. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ώστε να προετοιμάσουμε την αίτηση αλλά και τον πλήρη φάκελο.

Νέο Εξοικονομώ Αυτονομώ

Ενημερωθείτε τώρα έγκαιρα και έγκυρα από τους καλύτερους με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της συμβουλευτικής και περισσότερους από 3700 ενεργούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.Για εκδήλωση συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/rDQwpTXygDV6FKjt9. 

Alpha Plan Βορείου Αιγαίου

Μητροπόλεως 4, Μυτιλήνη
22511-81080
[email protected]
Facebook: Alpha Plan Βορείου Αιγαίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη

Στα Chefs’ Choice Awards 2024
ΑΤΖΕΝΤΑ

5η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό

Την Κυριακή 14 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Φροντίδα του Δάσους με τον Δήμο Μυτιλήνης

Δράσεις εκπαίδευσης και καθαρισμού στην περιοχή «Τσίγκος» για παιδιά και μεγάλους
ΑΤΖΕΝΤΑ

Παιδικές χαρές του κόσμου για τα παιδιά της Κένυας

Πασχαλινό μπαζάρ από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πασχαλινό πρόγραμμα για παιδιά στο «Λευκό Χαρτί»!

Κατασκευές, ιστορίες και παιχνίδι