× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

12ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Εκδήλωση για το συνέδριο τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 1/2/2019

12ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων για το 12ο Συνέδριο της ΚΝΕ τη Δευτέρα 11 Φλεβάρη με ομιλήτρια την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, στο κτίριο του τμήματος Επιστημών της Θάλασσας, στη 1μμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Οργάνωση της ΚΝΕ μέσα στο 2018 συμπλήρωσε 50 χρόνια αγωνιστικής δράσης στο πλευρό του ΚΚΕ, «που εδώ και 100 χρόνια, συνεχίζει να γράφει Ιστορία, παραμένοντας το πιο νέο Κόμμα στην ελληνική κοινωνία, ακριβώς γιατί παλεύει για το πραγματικά σύγχρονο και νέο: την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό, την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας. Η νιότη και η φρεσκάδα των ιδεών του πηγάζουν και από την πολιτική και ιδεολογική του ωρίμανση, βασισμένη στην 100χρονη πορεία του».

«Η 50χρονη πορεία της ΚΝΕ είναι η νεανική έφοδος στο μέλλον για αυτή τη νέα κοινωνία! Η πάλη για να κερδίσουμε το μυαλό, τη συνείδηση, την καρδιά, τη στάση και δράση των νέων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων είναι καθοριστικό στοιχείο της ταξικής πάλης και της κοινωνικής συμμαχίας ενάντια στους καπιταλιστές» αναφέρει το εισαγωγικό σημείωμα των θέσεων του συνεδρίου.

Διαβάστε εδώ τις θέσεις του 12ου συνεδρίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ