× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόνερα και σκουπίδια στο δρόμο της Βαρειάς

Διαμαρτυρίες και γκρίνιες περιοίκων και περιπατητών προκαλεί η συνήθεια συγκροτήματος κατοικιών να βγάζει νερά στο δρόμο της περιοχής

Δημοσίευση 15/9/2021

Απόνερα και σκουπίδια στο δρόμο της Βαρειάς

Τη δυσαρέσκεια περαστικών και περιοίκων της Βαρειάς κοντά στο λιμανάκι, προκαλεί η συνήθεια ενοίκων συγκεκριμένου συγκροτήματος κατοικιών, οι οποίοι με μία σωλήνα βγάζουν νερά στο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Ν» τις τελευταίες ημέρες έγινε αποδέκτης καταγγελιών από πολίτες οι οποίοι είτε κάνουν περίπατο είτε δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο σημείο και οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι η εικόνα των στάσιμων νερών δίπλα στο πεζοδρόμιο είναι εξαιρετικά δυσάρεστη και μάλιστα όπως είπαν σε συνδυασμό με τα σκουπίδια μπορεί να αποτελέσει και εστία μόλυνσης.

Προφανώς οι ένοικοι του συγκεκριμένου συγκροτήματος, βγάζουν τα νερά με σωλήνα, με στόχο αυτά να οδηγηθούν στο κοντινό φρεάτιο ομβρίων υδάτων, ωστόσο λόγω του ότι στο σημείο υπάρχουν πολλά σκουπίδια, φύλλα δέντρων, πλαστικά μπουκάλια κ.α. τα νερά παραμένουν στάσιμα και δεν μπορούν να φύγουν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Ν» συμπολίτης μας ο οποίος κάνει εκεί τον καθημερινό του περίπατο, πολλές φορές έχει βρεθεί στην περιοχή τη στιγμή ακριβώς που βγαίνουν τα νερά στο δρόμο και μάλιστα όπως λέει, βγαίνουν με τόσο μεγάλη ορμή που κάποιες φορές καταβρέχουν τους περαστικούς. «Αντιλαμβάνομαι σημειώνει ότι οι ένοικοι του συγκροτήματος δεν έχουν κακές προθέσεις, ούτε θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, ωστόσο τα νερά που προφανώς καθημερινά σχεδόν βγαίνουν από το σωλήνα, μένουν για μέρες ολόκληρες στο σημείο αυτό, που σπάνια προλαβαίνει να στεγνώσει δημιουργώντας μια εξαιρετικά δυσάρεστη εικόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το συγκεκριμένο σημείο και τραβήχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή το μεσημέρι το σημείο αυτό καθαρίστηκε και μαζεύτηκαν τα σκουπίδια, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πολίτες που κατήγγειλαν το πρόβλημα στην περιοχή, είναι ζήτημα λίγων ημερών εφόσον πέφτουν τα νερά σε καθημερινή βάση η κατάσταση να επανέλθει στην αρχική της δυσάρεστη εικόνα. Όπως τόνισαν η λύση του προβλήματος  είναι να μην βγαίνουν καθόλου τα νερά από το συγκρότημα κατοικιών και όχι να βγαίνουν και να καθαρίζεται ο δρόμος κάθε φορά που υπάρχουν παράπονα και διαμαρτυρίες.   

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συσκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο οδικός άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας και η αξιοποίηση του Σάρλιτζα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξηση των πόρων της ΚΑΠ ζητά η Νέα Αριστερά

Δείτε εδώ ολόκληρο το πλαίσιο των προτάσεων του κόμματος για την αναθεώρηση της ΚΑΠ αλλά και του Στρατηγικού Σχεδίου της χώρας.
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πέθανε ο 27χρονος Γιώργος Βογιατζής

Στον ντόπιο, φοιτητή και μεταπτυχιακό του Τμήματος Ωκεανογραφίας εύχονται «καλό ταξίδι στους Ωκεανούς των Ουρανών»
ΧΩΡΙΑ

Πένθος στη Μόρια

Εφυγε από τη ζωή η 49χρονη Ολγα Τακτικού
ΧΩΡΙΑ

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Φράγματος Ερεσού»

Ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Πρωτοβουλία Ερεσού»
ΧΩΡΙΑ

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Παλαιόκηπο της Γέρας

«Η Κοινότητα ενωμένη για τη Ζωή και την Αλληλεγγύη» δηλώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευστράτιος Καραβασίλης
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Λέσβο

Την Παρασκευή σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες προσγειώνεται στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα και του βουλευτή Χαράλαμπου Αθανασίου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντικατάσταση των φωτιστικών στην πλατεία Δημαρχείου της Αγιάσου

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αθανασίου με Κολοκοτρώνη

Ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον νέο Στρατηγό της 98 ΑΔΤΕ σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την ασφάλεια της περιοχής μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση»

Σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Μυτιλήνης του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι