× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρώτη φορά υποψήφια στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Γράφει η ΒΑΛΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΤΙΩΤΗ

Δημοσίευση 29/9/2021

Πρώτη φορά υποψήφια στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Οι εκλογές του εμπορικού συλλόγου με βρίσκουν για πρώτη φορά να είμαι υποψήφια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί;

Γιατί έχω όρεξη και έχω μεράκι να προσφέρω στην αγορά με τον δικό μου τρόπο και τις δικές μου ιδέες κάτι ακόμη καλύτερο.

Γιατί ότι ξεκίνησαν τα απερχόμενα μέλη θέλω να τα δω να ανθίζουν και να γίνονται ακόμη περισσότερα πράγματα στην πόλη που επέλεξα πριν 12 χρόνια να ζήσω να ανοίξω την επιχείρηση που ονειρευόμουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί θελω την αγορά της Μυτιλήνης να την επισκέπτεται ο κόσμος και να μην τη χορταίνει.

Γιατί χρωστάμε κάτι καλύτερο και πάντα να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από τις προσδοκίες του καταναλωτή.

Μια αγορά με άρωμα άλλων δεκαετιών που μπορεί να κρατήσει το χαρακτήρα της αλλά να ανανεωθεί και να εκμοντερνιστεί παράλληλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητώ προσωπικά στους συναδέλφους εμπόρους να κατέβουν να ψηφίσουν. 

Ζητώ επίσης προσωπικά στους συναδέλφους μου συγγνώμη που δεν έκανα τα παραδοσιακά τηλεφωνήματα για να ζητήσω την ψήφο σας και συγγνώμη που δεν θα με δείτε αύριο στην είσοδο του επιμελητηρίου.

 Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα μου με κρατάει στην Αθήνα μακριά από τον άντρα μου, τα παιδιά μου και προφανώς από τις εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έμαθα  με τηλεφώνημα του προέδρου Παναγιώτη Παπαρίσβα  ότι ένα από τα 5 σταυρωμένα ονόματα που κυκλοφορούν με έτοιμα διπλωμενα ψηφοδέλτια στη πόλη είναι και το δικό μου. Ενημερώνω τους πάντες πως έχει γίνει ερήμην μου και πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο που υποτιμάει τόσο τους συνοψηφιους μου όσο και τους συναδέλφους εμπόρους που θα έρθουν να ψηφίσουν.

Κομματικοί χρωματισμοί δεν ανήκουν στη παρούσα φάση και φυσικά στην υποψηφιότητα μου καθώς λειτουργώ ανεξάρτητα, προοδευτικά και δημοκρατικά. Ο καθένας μας υπηρετεί με τον τρόπο του και από το δικό του μετερίζι την αγορά και το σύνολο. Έτοιμα ψηφοδέλτια θίγουν πρωτίστως εμένα που δεν ερωτήθηκα πότε για κάτι τέτοιο και μας γυρνάνε σε εκλογές δεκαετίας του 50. 

Εύχομαι στους συνυποψηφίους μου καλή επιτυχία και το νέο ΔΣ να καταφέρει πράγματα που θα τιμούν τον σύλλογό μας και που θα αναδείξουν την αγορά μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Όψιμοι θιασώτες

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ, δικηγόρος, στέλεχος της Νέας Αριστεράς Λέσβου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ποιος θα είναι ο «τυχερός»….

Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑΣ* για τα εγκαίνια του δρόμου Καλλονής-Σιγρίου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Πόλεμος, ειρήνη και ευρωεκλογές

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΙΤΗΣ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Εφτά δολοφονίες και ύποπτοι θάνατοι συντοπιτών μας

Οι Φίλοι Ιστορικής Μνήμης και Πολιτιστικής Δημιουργίας θυμούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 57 χρόνων από το πραξικόπημα της 21η Απριλίου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΕΡΤ: Το παράρτημα!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΙΤΗΣ*
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Πάνω από 6.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

«Ευχαριστούμε την Ελλάδα που έκανε εύκολο το ταξίδι στο όμορφο νησί σας» δήλωσαν οι επισκέπτες που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν από το Τελωνείο Μυτιλήνης, όπου τους περίμενε ούζο!
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ιστορίες «στο Ν» για την ιστορία και τοπογραφία της Λέσβου

Ο Δημήτρης Μάντζαρης συζητά με το Σπύρο Καράβα, ομότιμο καθηγητή Νεότερης Ιστορίας στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 11/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ

Του Αγίου Αντύπα της Περγάμου

Η γιορτή σαν σήμερα 11 Απριλίου, στο ναό του Αιγυπτίου θεού Όσιρι που ‘γινε εκκλησιά για το μαθητή του Ιωάννη του Θεολόγου και σήμερα λειτουργεί σαν τζαμί
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Απούσα η Σάμος

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΛΑΣ*
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 10/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας