× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πιττός: «Έχει λυθεί η παρεξήγηση με την ομάδα της Σαπφώς»

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης μίλησε στο «Ν» για το περιστατικό του Σαββάτου- Τι σχολίασε ο Νίκος Σπανός

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 21/10/2021

Πιττός: «Έχει λυθεί η παρεξήγηση με την ομάδα της Σαπφώς»

Για το περιστατικό του Σαββάτου, όταν εμποδίστηκε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Σαπφώς να παίξει στο γήπεδο των Λουτρών, επικοινώνησε με το «Ν» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Πιττός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πιττός αναφέρθηκε στη συνάντηση λύσης του θέματος που έγινε με πρωτοβουλία του Κοινοτάρχη Λουτρών, Βασίλη Μαμώλη, επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από κακή συνεννόηση και ότι πλέον «δεν υπάρχει πρόβλημα».

Θυμίζουμε ότι η «Σαπφώ» έχει δηλώσει ως έδρα το Γήπεδο Λουτρών για τους εντός έδρας αγώνες της, όπως άλλωστε συνέβη και πέρυσι, φιλοξενώντας εκεί τους Τράχωνες Αλίμου σε ματς που έληξε ισόπαλο 0-0. Μετά το περιστατικό «επίδειξης δύναμης ενάντια σε μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα» όπως δήλωσαν στο «Ν» τα στελέχη της, Αγγελική Λεμονιά και Ιγνάτης Ψωμάς θεώρησαν ότι δεν είναι ασφαλές το γήπεδο των Λουτρών και αναζήτησαν νέο.

Ωστόσο ο κ. Πιττός επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα.

Από την πλευρά του ο Νίκος Σπανός από τον «Αετό Λουτρών» σχολίασε μετά τη συνέντευξη της «Σαπφώς» στο «Ν»:

«Ο ΑΕΤΟΣ,το ποδοσφαιρικό σωματείο των Λουτρών δεν εχει να χωρίσει τίποτα με τη γυναικεία ομάδα ΣΑΠΦΩ,απεναντίας χαίρεται όταν βλέπει να γίνονται τέτοιες κινήσεις ωστε το Λεσβιακό ποδόσφαιρο και το νησί μας να ακούγεται παντού!!
Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ένα καλύτερο αύριο για το Λεσβιακο Ποδοσφαίρο.
Και όντως μαζί με τη ΣΑΠΦΩ,εδω και λίγα χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε κάποιες παθογένειες και κατεστημένα πολλών ετών.
Για την καλύτερη ενημέρωση σας αλλά και από αυτά που ειπώθηκαν στη συνέντευξη,το Δημοτικό γήπεδο Λουτρών,δεν είναι ιδιόκτητο,δεν είναι του Αετού,ανακαινίστηκε για το καλό όλων μας!!
Ο Αετός Λουτρών με φυσική του έδρα το γήπεδο Λουτρών φιλοξενείται και αυτός στο χώρο και η διοίκηση του προσπαθεί με κάθε τρόπο την αναβάθμιση του με συνεργασία με τους αρμόδιους.
Το γήπεδο Λουτρών έχει υπεύθυνο,
έχει ορισθεί Επιτροπή Σταδίου και κατόπιν συνεννοήσεως και συνεργασίας,
με το Δήμο,το Νομικό πρόσωπο του Δήμου
αλλά και την επιτροπή σταδίου λειτουργεί!!!
Ο Αετός απ την πρώτη στιγμή και απ το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκε άμεσα επικοινώνησε και ενημέρωσε τον υπεύθυνο του γηπέδου ότι δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και στο γήπεδο μας θα γίνει αγώνα.
Επίσης ενημέρωσε το μέλος του Δ.Σ της ΣΑΠΦΩ κ. Πλωμαρίτη για τυχόν αλλαγή του αγωνιστικού προγράμματος στην Ε.Π.Σ.Λέσβου.
Επίσης κάποιοι δημοσιογράφοι ας ανατρέξουν στη φιλοξενία μας ,στις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωταθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-2021!!
Με τη ΣΑΠΦΩ μας ενώνουν πολλά περισσότερα απ οτι μας χωρίζουν!!
Πάνω απ όλα και απ όλους είναι ανάδειξη του Λεσβιακού ποδοσφαίρου!!
Δεν θα μπώ στη διαδικασία της αντιπαλότητας αλλά και της δημοσιότητας εγώ σαν πρόεδρος του Δ.Σ προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδας μου.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης στον κόμβο της Ανεμώτιας

Κάτοικοι του χωριού μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας μίλησαν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτη βλάβη στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΛ στα «Αμπελάκια» Καλλονής

Η ΔΕΥΑΛ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών καθώς η βλάβη θα αποκατασταθεί σε λίγες μέρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσαρέσκεια Σηφουνάκη για τη μηδενική αναφορά στο έργο του

«Οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός ευλόγησαν εαυτούς χωρίς καμία αναφορά στους πραγματικούς εμπνευστές και δημιουργούς του μεγάλου αυτού έργου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Σε προεκλογικό κλίμα, παρουσία Μητσοτάκη, η παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής‑ Σιγρίου

Φανερά δυσαρεστημένος ο Νίκος Σηφουνάκης για τη μηδενική αναφορά στο έργο του ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Μεταφορών, τον υφυπουργό, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεόδωρος Παραδέλλης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα διεκδικήσει την ψήφο της κάλπης των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνίου
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Στην εταιρεία «Ακτωρ» και το φράγμα Τσικνιά

Σε ένα μήνα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την ανάληψη του έργου προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης

Με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Οι έξι φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

Από τις 26 έως τις 30 Απριλίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«57 μπαλόνια όσες και οι ψυχές που χάθηκαν για την υποδοχή του Πρωθυπουργού»

Τοποθετήθηκαν από την Κίνηση Μνήμης και Δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ο πρωθυπουργός στη Λέσβο

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του και ποιους θα συναντήσει
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το 41% δεν σημαίνει λευκή επιταγή, κύριε Μητσοτάκη»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Ν» η βουλεύτρια Ν. Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, ιδιαίτερα για την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και τις ευρωεκλογές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ