× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τελετή λήξης και απονομές στους ιστιοπλοϊκούς διασυλλογικούς αγώνες

Διοργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προς τιμήν του διεθνούς φήμης Λέσβιου ιστιοπλόου Νίκου Κουκλέλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/11/2021

Τελετή λήξης και απονομές στους ιστιοπλοϊκούς διασυλλογικούς αγώνες

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου 2021 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ιστιοπλοϊκούς διασυλλογικούς αγώνες, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας των Optimist, από την Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδου-ΠΕΚΕΒ και τον Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αγώνες διοργανώθηκαν προς τιμήν του διεθνούς φήμης Λέσβιου ιστιοπλόου Νίκου Κουκλέλη. Αν και ο άνεμος δεν ήταν σύμμαχος των αθλητών, ο αγώνας ολοκληρώθηκε επιτυχώς με δύο ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν η μία την Πέμπτη και η άλλη την Παρασκευή. Στις ιστιοδρομίες έλαβαν μέρος 13 αθλητές και αθλήτριες του ΙΟΜ, 11 του ΝΟΚ και 5 της ΠΕΚΕΒ.

Στον αγώνα υπήρχαν 4 συνολικά κατηγορίες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Κατηγορία Optimist Αγοριών <11 ετών
1. Ραφαήλ Νταλάκας (ΝΟ Καρδαμύλων)
2. Στέφανος Ντινιακός (ΝΟ Καρδαμύλων)
3. Παναγιώτης Σάββας (ΙΟ Μυτιλήνης)

Κατηγορία Optimist Κοριτσιών <11 ετών
1. Κυριακή Μακρινού (ΝΟ Καρδαμύλων)
2. Ευαγγελία Μουζάκη (ΝΟ Καρδαμύλων)
3. Ζαφειρία Μακρινού (ΝΟ Καρδαμύλων)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατηγορία Optimist Αγοριών > 12 ετών
1. Γιάννης Μουζάκης (ΝΟ Καρδαμύλων)
2. Ανέστης Τσιρλής (ΝΟ Καρδαμύλων)
3. Φιλίπ Τσοϊλίν (ΙΟ Μυτιλήνης)

Κατηγορία Optimist Κοριτσιών >12 ετών
1. Αγγελική Άννα Γεωργούλη (ΠΕΚΕ Βροντάδου)
2. Χαρούλα Ματθούλα Αρμενάκη (ΠΕΚΕ Βροντάδου)
3. Ιωάννα Αποστόλη (ΠΕΚΕ Βροντάδου).

Κύπελλο του μικρότερου αθλητή/τριας του αγώνα απονεμήθηκε στην αθλήτρια του ΝΟ Καρδαμύλων Μαρία Τσατίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον αγώνα τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά που επιβάλλονται από τη σχετική νομοθεσία της ΓΓ Αθλητισμού και τις οδηγίες της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στα γραφεία του ΙΟΜ στη μαρίνα Μυτιλήνης, στην οποία βράβευσαν με μετάλλια τους νικητές ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Χριστόφας και ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Στην ίδια τελετή απονεμήθηκαν επίσης και τα διπλώματα στους νέους κυβερνήτες της Ανοιχτής Θάλασσας των τελευταίων Σχολών του ΙΟΜ: Χρήστο Καραγιάννη, Μιχάλη Αργυρό, Γρηγόρη Πούλο, Εύα Παναγιώτου, Μαρία Αντζούρη, Αντώνη Χατζηπαυλή, Ιωάννα Κοσμά, Παναγιώτη Στεργιανό, Νέαρχο Προκοπίου, Αριστοτέλη Ξένο, Στάθη Αγιακάτσικα και Δημήτρη Παπαδόπουλο

Το ΔΣ του ΙΟ Μυτιλήνης συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον αγώνα και να ευχαριστήσει για τη συνδρομή τους την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Νησί και τον Aeolo TV. Επίσης, τη Setur Marina Μυτιλήνης, την Alternative Sailing, το τυπογραφείο Δούκας, το Catering Ελαϊτις και όλα τα μέλη του ΙΟΜ που βοήθησαν στη διοργάνωση.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ