× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ένας Χιώτης τέταρτος στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο 38χρονος Χιώτης δρομέας Χριστόφορος Μερούσης εκπροσώοησε το βόρειο Αιγαίο στην κλασικό Μαραθώνιο δρόμο της. Συγχαρητήρια από τον Κώστα Μουτζούρη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/11/2021

Ένας Χιώτης τέταρτος στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Στην πρώτη εκτός βάθρου 4η θέση κατόρθωσε να τερματίσει ο 39χρονος Χιώτης πρωταθλητής του αθλητικού σωματείου Φ.Ο.  Βροντάδου, Χριστόφορος Μερούσης στον πολύ δύσκολο και επίπονο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη το σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου από το Μαραθώνα έως το Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χριστόφορος τερμάτισε μετά από δύο ώρες, 29 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Αφιέρωσε τη νίκη του στη Χίο αλλά και στον απόντα αθλητή Παναγιώτη Καραΐσκο, που δεν μπόρεσε να τρέξει αφού λίγες μέρες πριν το αγώνα διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Γκελαούζος του Παναθηναϊκού με χρόνο 2.16.49, καταρρίπτοντας σε αυτή την 4η νίκη του -4 νίκες έχει και ο Μερούσης- μετά από 17 χρόνια το ρεκόρ του Νίκου Πολιά που ήταν 2.17.56. Στη 2η θέση ένα όνομα έκπληξη, αυτό του Παναγιώτη Μπουρίκα από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., με 2.22.33, ενώ τρίτος ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσόλης του Ιλισσού με χρόνο 2.24.05.


Συγχαρητήρια Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης συγχαίρει τον Χιώτη Μαραθωνονίκη Χριστόφορο Μερούση για την σημερινή περιφανή επίδοσή του στον Μαραθώνιο Αθηνών. Συγχαίρει όλους τους Βορειοαιγαιοπελαγίτες που συμμετείχαν στους σημερινούς και χθεσινούς αγώνες δρόμoυ Αθηνών. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ