× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απογείωσε την επιχείρηση σου με το digital marketing

Τι είναι η νέα υπηρεσία Digital Marketing και σε ποιους απευθύνεται;

Δημοσίευση 30/11/2021

Απογείωσε την επιχείρηση σου με το digital marketing

Η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου, βασιζόμενη στις καινοτόμες ιδέες των στελεχών της και της εμπειρίας τους στο χώρο της συμβουλευτικής σχεδίασε μία νέα υπηρεσία Digital Marketing η οποία απευθύνεται στις επιχειρήσεις της Λέσβου και των υπόλοιπων νησιών του Βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όραμα της εταιρεία μας, είναι να ενδυναμώσει την αναγνωρισιμότητα του Βορείου Αιγαίου σε όλη την επικράτεια, επενδύοντας στον σχεδιασμό μία νέας υπηρεσίας, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται «North Aegean - Digital Marketing» μία εξαιρετικά καινοτόμα και δυναμική πρόταση για τη Λέσβο μας αλλά και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιδέα αυτή βασίστηκε στην ανάγκη των ντόπιων επιχειρηματιών να επικοινωνήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτουν στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ώστε να φτάσουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στην κορυφή των επιλογών του καταναλωτή.

Η υπηρεσία αυτή, λοιπόν, δίνει τις εξής δυνατότητες:

-Δημιουργία/ανανέωση ιστοσελίδας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Κατασκευή e-shop/συντήρηση και καταχώρηση προϊόντων,

- SEO/SEM: Υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

(πχGoogle),

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Social Media Marketing: Δημιουργία/διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

- Διαφημιστικές καμπάνιες με κατάλληλο κείμενο και εικόνα ώστε να προσελκύσει το κατάλληλο κοινό,

- Google Ads: διαφημίσεις στο διαδίκτυο οι οποίες θα προσεγγίζουν τους χρήστες ακριβώς τη στιγμή που δείχνουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται,

- Social Ads: διαφημίσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης οι οποίες θα προσεγγίζουν τους χρήστες ακριβώς τη στιγμή που δείχνουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται,

- Google Analytics: H μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη υπηρεσία για παρακολούθηση των στατιστικών του διαδικτυακού τόπου με στόχο την αύξηση πωλήσεων και επισκεψιμότητας,

- Branding: δημιουργία εταιρικής ταυτότητας με στόχο την ολιστική προσέγγιση του κοινού μέσα από στοχευμένο marketing.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, πατήστε εδώ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHAPLAN Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

Ποια είναι η Alpha Plan Consultants;

Η Alpha Plan Consultants παρέχει ένα πλήθος συμβουλευτικών υπηρεσιών  και μελέτες έργων. Απευθύνεται  σε επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις στις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Εγγύηση αποτελεί η πολυετή και ιδιαίτερα σημαντική πείρα αφού βρίσκεται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών πάνω από 30 χρόνια με 12 γραφεία συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Ποια είναι η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου;

ΗAlpha Plan Βορείου Αιγαίου, μέλος της Alpha Plan Conslultants, απαρτίζεται από ανθρώπους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση στο αντικείμενο τους, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη του γνωστικού αντικειμένου των στελεχών μας, θεωρώντας ότι είναι μονόδρομος, για την παρακολούθηση των συνεχών εξελίξεων, με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών της. H εταιρία αφοσιώνεται στη δημιουργία και διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των πελατών της με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Πώς γεννήθηκε η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου;

Είμαστε μια ομάδα επιστημόνων, καταγόμενοι από το νησί της Λέσβου, που όνειρο μας είναι η σταδιακή αναβάθμιση του νησιού μας σε επίπεδο Ευρωπαϊκών προτύπων.

Πιστεύουμε ότι η Λέσβος μας και γενικότερα τα νησιά του Β. Αιγαίου, μπορούν να διαμορφώσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων ομοειδών νησιών, μέσω της αξιολόγησης και ανάπτυξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές ανταγωνιστικότητας και σχέδια ανάπτυξης, μπορούμε να προσελκύσουμε επενδύσεις και να αναπτύξουμε το brandτων νησιών μας. Μέσω πρωτοβουλιών μπορούμε να ενισχύσουμε το τοπικό ανταγωνιστικό περιβάλλον και να ικανοποιήσουμε τους αναπτυξιακούς στόχους που έχουμε θέσει. Η πρόταση μας έχει να κάνει με το Marketing του τόπου, ένα σύνολο διαδικασιών μέσω των οποίων μπορούμε να προσελκύσουμε τις στοχευμένες αγορές. Η βελτίωση της θέσης των νησιών μας απέναντι στον ανταγωνισμό, στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των πολιτών και στηβελτίωση της ποιότητας ζωής.

Έτσι, λοιπόν, μετά τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μας και την εμπειρία μας σε μεγάλες εταιρίες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης επιστρέψαμε στον τόπο μας για να κάνουμε αυτό που ονειρευόμασταν πάντοτε. Μια Λέσβο αντάξια των προσδοκιών της!

Ποιο είναι το έργο της Alpha Plan Βορείου Αιγαίου;

Η Alpha Plan Βορείου Αιγαίου, με πρώτο μέλημα της, την σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρία και τους πελάτες της, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο την αναβάθμιση των επιχειρήσεων, υλοποιεί μελέτες επιδοτούμενων αναπτυξιακών προγραμμάτων, μελέτες διαχειριστικών συστημάτων (ISO) και μελέτες επιχειρηματικών σχεδίων. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την ενημέρωση, τον σχεδιασμό, την σύνταξη μελέτης, την υποστήριξη καθώς και την υλοποίηση έργων για προγράμματα που αφορούν επιχειρήσεις και οργανισμούς ιδιωτικού και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, που χρηματοδοτούνται από Διαρθρωτικά Ταμεία της Ε.Ε.Ακόμη,σχεδιάζει και αναπτύσσει τις αναγκαίες διαδικασίες που χρειάζεται η επιχείρησή  σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε προτύπου ISO προκειμένου να οδηγηθεί στη λήψη πιστοποιητικού. Τα συστήματα ISO μπορεί να εφαρμοστούν από κάθε επιχείρηση και οργανισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος, τη δραστηριότητα και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται. Τα οφέλη ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ενδεικτικά περιλαμβάνουν, την αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων, την βελτιωμένη διαχείριση κινδύνου και την αυξημένη ικανοποίηση των πελατών καθώς οι υπηρεσίες και τα προϊόντα παρέχονται με συνέπεια και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών. Τέλος, παρέχει την δυνατότητα αξιολόγησης των υποψηφίων και εκπαίδευσης προσωπικού καθώς και την διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Τι κάνει την Alpha Plan Βορείου Αιγαίου να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και για ποιο λόγο πρέπει να την εμπιστευτούμε;

Αυτό που κάνει την Alpha Plan Βορείου Αιγαίου να ξεχωρίζει και να την κάνει πρώτη επιλογή ή αλλιώς “Alpha επιλογή” για τον επιχειρηματία, είναι η αξιοπιστία της, η καινοτομία της και η επιβεβαιωμένη επιτυχία στον επιχειρηματικό κλάδο. Τα 30 χρόνια εμπειρίας της Alpha Plan Consultants και τα 12 γραφεία συνεργατών σε όλη την Ελλάδα είναι η πολύτιμη παρακαταθήκη που προσφέρουμε στο Β.Αιγαίο. Η εταιρία έχει αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της καθώς η συνεργασία μας τους οδηγεί σε  επιτυχημένα αποτελέσματα.

Τέλος το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της εταιρίας μας, το οποίο και μας διακρίνει, είναι η δέουσα σημασία που έχουν για εμάς οι ανάγκες κάθε επιχειρηματία, βρίσκοντας λύσεις για να τις καλύψουμε με σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, σε αντίθεση με το ευκαιριακό πελατειακό κέρδος. Για εμάς αξία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και το μεγαλύτερο κέρδος μας είναι να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τον πελάτη και μετά το πέρας της συνεργασίας μας.

Τι προγράμματα είναι «ανοιχτά» στην παρούσα περίοδο;

ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ 2021- Πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης Κατοικιών με επιδότηση έως και 75%. Για εκδήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ

Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας το οποία απευθύνεται σε επιχειρηματίες που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και επιθυμούν να λάβουν επιδότηση για την επαναλειτουργία της. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ

Τέλος, αναμένεται να ανοίξει πρόγραμμα ενίσχυσης για ίδρυση επιχειρήσεων, νέων 18-29 ετών καθώς και το νέο ΕΣΠΑ 2021 - 2027. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους μας εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα και να τους διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που μας διακρίνει.

Για όσους ακόμα δεν μας γνωρίζουν, τους προσκαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συζητήσουμε από κοντά τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Μητροπόλεως 4, 81100

Τηλέφωνο: 2251-181080

email: [email protected]

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

«Κούρεμα» προστίμων έως 50% υπόσχεται η εφορία

Με δέλεαρ τα μειωμένα πρόστιμα το κράτος προσπαθεί να αποφύγει τις προσφυγές στα δικαστήρια από τους φορολογουμένους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής απέκτησε ο Δήμος Μυτιλήνης

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Απριλίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ισχνή αύξηση τζίρου στο λιανεμπόριο του Βορείου Αιγαίου

Μόλις 12,4 εκατ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία των επιχειρήσεων του κλάδου που τηρούν διπλογραφικά βιβλία
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Νέα Αριστερά: Μπάχαλο στις πληρωμές των αγροτικών επιδοτήσεων

Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την πληρωμή των αγροτικών επιδοτήσεων πριν το Πάσχα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Υποχρηματοδότηση των σχεδίων βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου βλέπει η Νέα Αριστερά

Κριτική στην κυβέρνηση για την κατανομή των πόρων του προγράμματος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παρόν με 331 τουρίστες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Μυτιλήνη

Επί της υποδοχής ο πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Μυτιλήνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση βουλευτών Νέας Αριστεράς για το μεταφορικό ισοδύναμο

«Απαξιώνεται το μέτρο με τη μη έγκαιρη καταβολή»
ΕΡΓΑΣΙΑ

Θετικό το ισοζύγιο προσλήψεων ‑ απολύσεων στο Βόρειο Αιγαίο

Τα στοιχεία της Εργάνη για το πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνουν την δημιουργία 388 θέσεων εργασίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έρχονται οι πενταετίες συμβάσεις στις άγονες γραμμές

Πρώτη εμφάνιση του λιμανιού της Πέτρας στις γραμμές αποκλειστικής εξυπηρέτησης που προτείνει το υπουργείο Ναυτιλίας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτικό Τμήμα θα δημιουργηθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των τμημάτων σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας
ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις των αγροτών

Δείτε εδώ τι προβλέπει η εγκύκλιο που εξέδωσε η ΑΑΔΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Βόρειο Αιγαίο: Αύξηση 38,8% των πιστώσεων για τα σχέδια βελτίωσης

Στα 304,9 εκατ. ευρώ οι συνολικές πιστώσεις του προγράμματος για όλη την χώρα, 13,8 εκατ. ευρώ διατίθενται για το Βόρειο Αιγαίο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ