× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Τ. Μπαλής για τον ΝΟΜ και τη «χρυσή» Μιλένα Κοντού

Ανέλαβε πρόεδρος εδώ και δύο μήνες του ιστορικού ομίλου και τον «ανοίγει» για όλους, μικρούς και μεγάλους

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 22/12/2021

Ο Τ. Μπαλής για τον ΝΟΜ και τη «χρυσή» Μιλένα Κοντού

Όμορφες μέρες γνωρίζει και πάλι, έπειτα από δυο χρόνια πανδημίας ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, που συμπληρώνει σε λίγο τα 90 του χρόνια. Ο εδώ και δύο μήνες νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Τάσος Μπαλής σχεδιάζει με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκδηλώσεις τη νέα χρονιά και μας μίλησε για όλα στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διακεκριμένος κωπηλάτης της Εθνικής Ομάδας ο ίδιος, βλέπει με πολλή όρεξη τα νέα του καθήκοντα και ανοίγει τις πόρτες του Ομίλου. Εξάλλου όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο Τάσος Μπαλής, την ίδια αγάπη για την κωπηλασία μοιράζονται και παλιά μέλη του ΝΟΜ, επίσης κωπηλάτες, σήμερα στο τιμόνι του «Ελαϊτη» που δώρισαν μία βάρκα στον ΝΟΜ για τα νέα του ανοίγματα.

Με τρεις καλούς προπονητές, τον Αρίστο Βογιατζή, τον Βασίλης Μαϊστρέλλο και τον Νίκο Σαμαρά, ο ΝΟΜ υποδέχεται παιδιά από την Δ Δημοτικού για την κωπηλασία, αλλά και πολίτες που θέλουν να αθληθούν με μικρή συνδρομή. Πληροφορίες καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα, και στο τηλέφωνο 22510-20782.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Μπαλής μας μίλησε και για τη «χρυσή» Μιλένα Κοντού, «παιδί» του ΝΟΜ και κορασίδα που έχει εντυπωσιακή πορεία, καταγράφοντας πανελλήνιο ρεκόρ σε μια ημέρα που αγωνίστηκε κουρασμένη από προπόνηση! Το Χρυσό μετάλλιο απέσπασε η αθλήτρια του ΝΟΜ Μιλένα Κοντού στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Κλειστής» κωπηλασίας που διεξήχθη το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Σαλαμίνας. 

«Η επιλογή της από τον ομοσπονδιακό προπονητή για να συμμετέχει στην έναρξη του νέου κύκλου προετοιμασίας όπου και θα ολοκληρωθεί με τους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και κάθε φορά ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες, με συγκέντρωση, υπομονή και επιμονή.
Είμαστε πολύ περήφανοι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια της και στον προπονητης της Αρίστο Βογιατζή που είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα,» λέει ο ΝΟΜ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«57 μπαλόνια όσες και οι ψυχές που χάθηκαν για την υποδοχή του Πρωθυπουργού»

Τοποθετήθηκαν από την Κίνηση Μνήμης και Δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ο πρωθυπουργός στη Λέσβο

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του και ποιους θα συναντήσει
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το 41% δεν σημαίνει λευκή επιταγή, κύριε Μητσοτάκη»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Ν» η βουλεύτρια Ν. Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, ιδιαίτερα για την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και τις ευρωεκλογές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη