× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το μηχάνημα πάει μαζί με το χειριστή του;»

Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Άρη Χατζηκομνηνού για το νευροχειρουργικό μικροσκόπιο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/12/2021

«Το μηχάνημα πάει μαζί με το χειριστή του;»

Ανακοίνωση για το θέμα της προμήθειας του νευροχειρουργικού μικροσκοπίου για το Βοστάνειο Νοσοκομείο, εξέδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Αριστείδης Χατζηκομνηνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων στην γραπτή δήλωσή του ο Α. Χατζηκομνηνός αναφέρεται στην απάντηση που έλαβε η Καλλιόπη Πρωτογεράκη σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ανήκουστη η λογική του Περιφερειάρχη το μηχάνημα να πηγαίνει πακέτο μαζί με το χειριστή του, ο οποίος βρίσκεται σε αναστολή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Άρη Χατζηκομνηνού

«Για το ιστορικό, να θυμίσω στους έχοντες ασθενή μνήμη, ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την προμήθεια νευροχειρουργικού μικροσκοπίου για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Η αναγκαιότητα της προμήθειας , όπως είναι φυσικό, τέθηκε από τους αρμόδιους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος,  και οι προδιαγραφές του μηχανήματος από τον νευροχειρουργό Ευριβιάδη Μπαιραμίδη. Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις και τις …….. απαραίτητες φωτογραφίες του Περιφερειάρχη (σ.σ. χωρίς φωτογραφία του Περιφερειάρχη στο facebook δεν μπορεί να γίνει προμήθεια!!!), περιμέναμε να υπογράψει την σχετική σύμβαση της προμήθειας. Κι όμως αδίκως!!!!  Ο Ευριβιάδης Μπαιραμίδης, άριστος επιστήμων μεν, αλλά γνωστός αρνητής και αντιεμβολιαστής δε, τέθηκε κατ’ εφαρμογή του νόμου σε αναστολή στην άσκηση των ιατρικών καθηκόντων του. Και έκτοτε η σύμβαση για την προμήθεια αραχνιάζει στο συρτάρι του Περιφερειάρχη.  Η περιφερειακή σύμβουλος  Καλλιόπη Πρωτογεράκη ενδιαφέρθηκε για την τύχη της προμήθειας, μιας και πέραν των άλλων ήταν η πρώτη που είχε θέσει το ζήτημα  του μικροσκοπίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η απάντηση  που έλαβε από τον ενός ανδρός αρχή Περιφερειάρχη είναι εκπληκτική!! «….. Η προμήθεια του νευροχειρουργικού μικροσκοπίου πάγωσε προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί το συγκεκριμένο μηχάνημα να χρησιμοποιηθεί από τον αντικαταστάτη του κ Μπαιραμίδη!!».

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Κατά τον Περιφερειάρχη το μικροσκόπιο πάει με τον χειριστή του!!  Άλλως το νοσοκομείο δεν δικαιούται να αποκτήσει το μηχάνημα!! Μετά από αυτό,  το ελάχιστο που θα μπορούσε να πράξει ο Υπουργός Υγείας, θα ήταν να αναθέσει στον κ. Μουτζούρη και  την Διοίκηση του Νοσοκομείου, και ο Ιατρικός Σύλλογος  Λέσβου να τον ανακηρύξει επίτιμο Πρόεδρο του οργάνου!! Ντροπή και κατάντια…

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη

Στα Chefs’ Choice Awards 2024