× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απάντηση Μιχάλη Μαμάκου στον Ξενοφώντα Μαυραγάνη

Χαρακτηρίζει ως fake news το σημερινό άρθρο του κ.Μαυραγάνη στο «Ν»

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 21/5/2019

Απάντηση Μιχάλη Μαμάκου στον Ξενοφώντα Μαυραγάνη

Άμεση ήταν η απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης Μιχάλη Μαμάκου στο άρθρο του Ξενοφώντα Μαυραγάνη που δημοσιεύτηκε σήμερα στο «Ν». Σύμφωνα με το δημοσίευμα του οι κ.Μαμάκος, Μουτζούρης και Βουνάτσος συνέφαγαν μαζί στο Πλωμάρι καθώς και ότι στην πλατεία της Πλαγιάς  συνεργείο μοίραζε ταυτόχρονα φυλλάδια και έντυπα των συνδυασμών Κώστα Μουτζούρη «Άλμα ανάπτυξης» για την Περιφέρεια και του Μιχάλη Μαμάκου για τον Δήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ.Μαμάκος σε επικοινωνία που είχε με το «Ν» δήλωσε ότι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέφαγε μαζί με τους Μουτζούρη και Βουνάτσο ενώ όσον αφορά την από κοινού διανομή προεκλογικού υλικού των δυο συνδυασμών την απέδωσε σε προβοκάτσια.

Παράλληλα ο κ.Μαμάκος εξέδωσε δελτίο Τύπου με τον τίτλο «Απάντηση για fake news».

Ολόκληρη η απάντηση του Μιχάλη Μαμάκου έχει ως εξής:
«Από την πρώτη μέρα της προεκλογικής περιόδου πορευθήκαμε ως συνδυασμός με ειλικρίνεια, ξεκάθαρες κουβέντες και εστιάζοντας τον αγώνας μας στα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Αποφύγαμε στείρες αντιπαραθέσεις και χτυπήματα κάτω από την μέση παρότι θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να το πράξουμε. Αυτή άλλωστε είναι η λογική του συνδυασμού μας και του επικεφαλής του Μιχάλη Μαμάκου και δεν θα αλλάξει ούτε προεκλογικά ούτε μετά τις εκλογές. Ωστόσο δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς στον πόλεμο που ξεκίνησαν ορισμένοι τις τελευταίες ώρες, προσπαθώντας λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες να μας «βρωμίσουν» και να ανακόψουν την πορεία μας προς την δημοτική αρχή. Η μεγαλειώδη συγκέντρωση του Παναγιώτη Χριστόφα και η μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός μας, έχουν προκαλέσει πανικό στους πολιτικούς μας αντιπάλους οι οποίοι μην έχοντας να μας προσάψουν το παραμικρό, γνωρίζοντας και οι ίδιοι την καθαρότητα μας, ξεκίνησαν την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Άλλωστε εμείς ούτε δημόσιες θέσεις κατέχουμε, ούτε δημόσιο χρήματα κατασπαταλούμε για να κάνουμε προεκλογικό αγώνα, ούτε θέσεις τάζουμε για να εκλεγούμε. Το σημερινό άρθρο του Κ. Μαυραγάνη στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα « Στο Νησί», το οποίο εμφανίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Μιχάλη Μαμάκο να συντρώει με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και τον Δημήτρη Βουνάτσο, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τα γραφόμενα του συγκεκριμένου αρθρογράφου δεν μας προκαλούν εντύπωση βεβαίως καθώς ο ίδιος είναι παράλληλα και υποψήφιος με τον Συνδυασμό της κας. Χιωτέλλη και αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που κλήθηκε να παίξει, για αυτό και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. Ο συνδυασμός μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Χριστόφα, κάτι που είναι αμοιβαίο, και την Κυριακή οι πολίτες που πλέον δεν «τσιμπάνε» από Γκεμπελίστικες μεθόδους, θα δώσουν την απάντηση τους και θα στείλουν ξεκάθαρα το μήνυμα. Μήνυμα αλλαγής και καθαρότητας για τον τόπο μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συσκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο οδικός άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας και η αξιοποίηση του Σάρλιτζα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξηση των πόρων της ΚΑΠ ζητά η Νέα Αριστερά

Δείτε εδώ ολόκληρο το πλαίσιο των προτάσεων του κόμματος για την αναθεώρηση της ΚΑΠ αλλά και του Στρατηγικού Σχεδίου της χώρας.
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πέθανε ο 27χρονος Γιώργος Βογιατζής

Στον ντόπιο, φοιτητή και μεταπτυχιακό του Τμήματος Ωκεανογραφίας εύχονται «καλό ταξίδι στους Ωκεανούς των Ουρανών»
ΧΩΡΙΑ

Πένθος στη Μόρια

Εφυγε από τη ζωή η 49χρονη Ολγα Τακτικού
ΧΩΡΙΑ

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Φράγματος Ερεσού»

Ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Πρωτοβουλία Ερεσού»
ΧΩΡΙΑ

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Παλαιόκηπο της Γέρας

«Η Κοινότητα ενωμένη για τη Ζωή και την Αλληλεγγύη» δηλώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευστράτιος Καραβασίλης
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Λέσβο

Την Παρασκευή σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες προσγειώνεται στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα και του βουλευτή Χαράλαμπου Αθανασίου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντικατάσταση των φωτιστικών στην πλατεία Δημαρχείου της Αγιάσου

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αθανασίου με Κολοκοτρώνη

Ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον νέο Στρατηγό της 98 ΑΔΤΕ σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την ασφάλεια της περιοχής μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση»

Σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Μυτιλήνης του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι