× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Μιχάλης Μπάκας για τις Ευρωεκλογές

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΣ Δημοσίευση 27/5/2019

Ο Μιχάλης Μπάκας για τις Ευρωεκλογές

Αγαπητοί/ες φίλοι/ες, 
Όπως φαντάζεστε είμαι πολύ κουρασμένος και αρκετά απογοητευμένος και περιμένω να ησυχάσει λίγο το μυαλό μου ώστε να μην τοποθετηθώ εν θερμώ για τα χθεσινά αποτελέσματα. Είναι ξεκάθαρο ότι χάσαμε, νομίζω ότι ήταν μια χαμένη ευκαιρία για την Πολιτική Οικολογία και πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την επόμενη μέρα. Βέβαια στον πολιτικό αυτό χώρο προσωπικά δεν ήρθα για τις νίκες αλλά για τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον πλανήτη και ξέρουμε ότι στους αγώνες αυτούς θα έχουμε 9 ήττες και 1 νίκη. Για αυτά τα παιδιά που βγαίνουν στους δρόμους σε όλο τον κόσμο διεκδικώντας να δράσουμε ΣΗΜΕΡΑ για την προστασία του πλανήτη. 
Εάν ζητούσα νίκες και αξιώματα θα ήμουν σε άλλο πολιτικό χώρο. Το διακύβευμα μας ξεπερνά, οπότε οφείλουμε γρήγορα να σταθούμε στα πόδια μας και να δει ο καθένας μας πως μπορεί να βοηθήσει απ'όποιο πόστο. 
Ήταν τιμή μου να είμαι συνεπικεφαλής της εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων για τις ευρωεκλογές με την αγαπημένη φίλη Maria Petinaki που την ευχαριστώ για τη άψογη συνεργασία. Κάναμε ένα τίμιο αγώνα, χωρίς να ακολουθήσουμε άλλους σε βρώμικα παιχνίδια και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Θέλω να ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βάλουμε πίσω τα προσωπικά και να μπορέσουμε να ενώσουμε το χώρο για την επόμενη μέρα ώστε να εκφράσουμε και στην Ελλάδα το Πράσινο κύμα που σαρώνει την Ευρώπη. Εμείς που δεν ήρθαμε για καρέκλες και οφίτσια και το αποδείξαμε αυτό. 
Στα καλά των εκλογών κρατώ τα μηνύματα αγάπης και στήριξης από φίλους/ες σε όλη την Ελλάδα και το συναπάντημα με τους/ις συνυποψήφιους/ες μου που τρέξαμε σε Ευρωεκλογές και Περιφέρεια. Υπάρχει ζωή και μετά τις εκλογές και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ’όλα. 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους/ες.
Άλλωστε αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα όπως είπε και η Σκάρλετ…

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Εφτά δολοφονίες και ύποπτοι θάνατοι συντοπιτών μας

Οι Φίλοι Ιστορικής Μνήμης και Πολιτιστικής Δημιουργίας θυμούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 57 χρόνων από το πραξικόπημα της 21η Απριλίου
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΕΡΤ: Το παράρτημα!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΙΤΗΣ*
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Πάνω από 6.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

«Ευχαριστούμε την Ελλάδα που έκανε εύκολο το ταξίδι στο όμορφο νησί σας» δήλωσαν οι επισκέπτες που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν από το Τελωνείο Μυτιλήνης, όπου τους περίμενε ούζο!
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ιστορίες «στο Ν» για την ιστορία και τοπογραφία της Λέσβου

Ο Δημήτρης Μάντζαρης συζητά με το Σπύρο Καράβα, ομότιμο καθηγητή Νεότερης Ιστορίας στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 11/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ

Του Αγίου Αντύπα της Περγάμου

Η γιορτή σαν σήμερα 11 Απριλίου, στο ναό του Αιγυπτίου θεού Όσιρι που ‘γινε εκκλησιά για το μαθητή του Ιωάννη του Θεολόγου και σήμερα λειτουργεί σαν τζαμί
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Απούσα η Σάμος

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΛΑΣ*
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 10/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Στο ταξίδι της μουσικής με τον Μανώλη Ζαχαράκη

Ο μόλις 21χρονος βιρτουόζος του πιάνου, ανοίγει φτερά για τη σύνθεση και τη Γερμανία- Μέχρι τότε τον απολαμβάνουμε στο Mythical Coast
ΑΧΙΝΟΣ

Πάτησε τον Αχινό, 9/4/2024

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Αξιολόγηση; Σιγά μην φοβηθώ!

Γράφει ο ΘΕΜΗΣ ΚΛΙΟΜΙΔΙΩΤΗΣ, αναπληρωτής εκπαιδευτικός