× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος φωτογραφιζόταν μπροστά σε ναζιστικά σύμβολά»

Aποκαλυπτική συνέντευξη του επικεφαλής του Άλλου Δρόμου Στράτου Γεωργούλα ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 fm

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/5/2019

«Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος φωτογραφιζόταν μπροστά σε ναζιστικά σύμβολά»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Στράτος Γεωργούλας στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 28 Μαίου στο ραδιόφωνο ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 FM καθώς αναφέρθηκε σε ζητήματα τα οποία ευρέως κουβεντιάζονται σε πηγαδάκια αλλά όχι δημόσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργούλας τόνισε για την κ.Καλογήρου ότι συσπείρωσε τον χώρο της Ν.Δ. με «σκληρό τρόπο» αναφερόμενος στη διαγραφή του προέδρου της ΝΟΔΕ Σάμου. Για τον κ.Μουτζούρη επεσήμανε ότι αν και προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ ωστόσο «εκφράζει κι έναν άλλο χώρο, αυτό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, μπορεί να είναι συνειδητά ή ασυνείδητα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργούλας. Μάλιστα τόνισε ότι υποψήφιος του φωτογραφιζόταν μπροστά σε ναζιστικά σύμβολά. Παράλληλα εξέφραζε την ικανοποίηση του που η Χ.Α. έχασε την μισή εκλογική της δύναμη. «Προτεραιότητα μας είναι να θέσουμε τα ζητήματα του ναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στο νέο περιφερειακό συμβούλιο»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ.Γεωργούλας υπογράμμισε ότι παράταξη του ήρθε για να μείνει καθώς συγκροτούνται γραμματείες του Άλλου Δρόμου σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δηλώνοντας συνάμα ότι « αν είσαι καθαρός κερδίζεις και το 3% που πετύχαμε ήταν γιατί ήμασταν καθαροί. Εμείς είμαστε ένα αριστερό, αντινεοφιλελεύθερο ψηφοδέλτιο που εκφράσαμε τις αγωνίες του κόσμου».

Στη συνέχεια της συνέντευξης του κατήγγειλε ότι Περιφερειακές παρατάξεις αγόραζαν εκπομπές και εξέφρασε την απορία του γιατί αυτό «δεν το ανέδειξαν και οι άλλοι συνδυασμοί» ενώ και κάλεσε και την Ένωση Συντακτών να παρέμβει. «Δεν μπορεί τα ΜΜΕ να καθορίζουν το παιχνίδι της Δημοκρατίας κάναμε καταγγελία και στο ΕΣΡ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ερώτηση για το πώς είδε το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Γεωργούλας απάντησε ότι ήταν μια σαφή νίκη της Ν.Δ.και αυτό είχε επίπτωση και στα δημοτικά ψηφοδέλτια και το αντίστροφο συνέβη στα ψηφοδέλτια που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ σε δήμο και περιφέρεια.

Κριτική έκανε ο Στράτος Γεωργούλας και στο χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς ανέφερε ότι διακηρυκτικά έχει λόγο απέναντι στην κυβέρνηση όμως συμμετέχει σε δράσεις μαζί τους, όπως το προσφυγικό, και στην ουσία επωμίζεται το κόστος της συμμετοχής σ αυτή την πολιτική. Ανέφερε δε ως παράδειγμα την συμμετοχή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της Ικαρίας το οποίο σύμφωνα με τον κ.Γεωργούλα είχε «μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης αναφέρθηκε στις ιδιομορφίες που παρουσιάζουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στα προβλήματα της προεκλογικής εκστρατείας στην Περιφέρεια. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μια καλή ενδοπεριφερειακή συγκοινωνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ανθής Παζιάνου αν θα στηρίξει κάποιον από τους δυο συνδυασμούς που διεκδικούν την Περιφέρεια ο κ.Γεωργούλας απάντησε ότι «εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στις αρχές μας, στις αξίες μας βάση ανταλλαγμάτων και καρεκλών. Έδωσα τον αγώνα με 51 ανθρώπους που έχουν τα χαρακτηριστικά της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας.Δεν είδα κανέναν από τους μεγάλους συνδυασμούς να μιλήσουν για την αναγκαιότητα να είμαστε απέναντι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας αλλά και στην υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας από τους πλειστηριασμούς, να μιλήσουν για την ανεργία, για τον άνθρωπο».

Ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Γεωργούλα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στη σελίδα ΣΤΟ ΝΗΣΙ στο facebook.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης στον κόμβο της Ανεμώτιας

Κάτοικοι του χωριού μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας μίλησαν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτη βλάβη στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΛ στα «Αμπελάκια» Καλλονής

Η ΔΕΥΑΛ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών καθώς η βλάβη θα αποκατασταθεί σε λίγες μέρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσαρέσκεια Σηφουνάκη για τη μηδενική αναφορά στο έργο του

«Οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός ευλόγησαν εαυτούς χωρίς καμία αναφορά στους πραγματικούς εμπνευστές και δημιουργούς του μεγάλου αυτού έργου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Σε προεκλογικό κλίμα, παρουσία Μητσοτάκη, η παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής‑ Σιγρίου

Φανερά δυσαρεστημένος ο Νίκος Σηφουνάκης για τη μηδενική αναφορά στο έργο του ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Μεταφορών, τον υφυπουργό, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεόδωρος Παραδέλλης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα διεκδικήσει την ψήφο της κάλπης των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνίου
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Στην εταιρεία «Ακτωρ» και το φράγμα Τσικνιά

Σε ένα μήνα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την ανάληψη του έργου προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης

Με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Οι έξι φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

Από τις 26 έως τις 30 Απριλίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«57 μπαλόνια όσες και οι ψυχές που χάθηκαν για την υποδοχή του Πρωθυπουργού»

Τοποθετήθηκαν από την Κίνηση Μνήμης και Δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ο πρωθυπουργός στη Λέσβο

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του και ποιους θα συναντήσει
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το 41% δεν σημαίνει λευκή επιταγή, κύριε Μητσοτάκη»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Ν» η βουλεύτρια Ν. Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, ιδιαίτερα για την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και τις ευρωεκλογές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ