× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεπέρασε… εαυτόν ο Θόδωρος Βαλσαμίδης!

Η σταυροδοσία των υποψηφίων της ΝΔ και το μήνυμα Βαλσαμίδη

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 9/7/2019

Ξεπέρασε… εαυτόν ο Θόδωρος Βαλσαμίδης!

11:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κυριολεξία ξεπέρασε… εαυτόν ο Θοδωρής Βαλσαμίδης από την πρώτη φορά που κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία για το Νομό Λέσβου, και μάλιστα ενώ ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν προετοιμαζόταν δηλαδή για χρόνια.

Και γράφουμε ότι ξεπέρασε εαυτόν γιατί ο κ. Βαλσαμίδης συγκέντρωσε 5.600 σταυρούς (χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το 100% της ενσωμάτωσης στη σταυροδοσία)! Πρόκειται για πολλές προσωπικές ψήφους που ξεπερνούν το ρεκόρ που κατέγραψε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος το 2014 με 4.100 σταυρούς. Έλαβε τουλάχιστον χίλιους παραπάνω σταυρούς από το 2014 στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, όμως με τετρασταυρία, όχι με μονοσταυρία με τον νυν βουλευτή να καταγράφει φθορά της τάξης των χιλίων σταυρών, σε σχέση με το 2015 που είχε «σαρώσει».

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2015 ο κ. Αθανασίου είχε πάρει 11.800 σταυρούς, σε 18.000 ψήφων της ΝΔ. Χτες, η ΝΔ πήρε ακόμα 4,5 χιλιάδες ψήφους και έλαβε χίλιους λιγότερους ο κ. Αθανασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρίτη ήρθε η Ελένη Μακρή με 1.519 σταυρούς, τέταρτος ο Δημήτρης Γόμος με 1499 σταυρούς και πέμπτη η Μαρία Χρυσάφη από τη Λήμνο με 915 σταυρούς.

Το μήνυμα Βαλσαμίδη

«Φίλες & Φίλοι,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για την πατρίδα μας.

Η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο καθήκον της ανόρθωσης της πατρίδας μας, προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των Ελλήνων !!!!

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους 5.300 περίπου συμπατριώτες μου από την Λέσβο, την Λήμνο και τον Αη Στράτη που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου για την επανεκλογή του και τους συνοδοιπόρους μου σ' αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλη την οικογένεια μου, την σύζυγο μου Μαρία Βαλλιάνου και τα παιδιά μου τον Σπύρο & τον Παναγιώτη, για την αμέριστη συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά.

Ευχαριστώ θερμά όλες τις φίλες & τους φίλους που πίστεψαν σε μένα και στήριξαν την δική μου προσπάθεια με πάθος και ανιδιοτέλεια.

Κλείνω με μια υπόσχεση, να συνεχίσω να εργάζομαι για να χτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας & την πατρίδα μας !!!!

Με ιδιαίτερη τιμή & εκτίμηση

Θεόδωρος Σ. Βαλσαμίδης»

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίτημα Βέρρου για το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλονής

Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μήνυμα από το 112

Κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ανοχή και στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ, το επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού»

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Τα «άκουσε» στο Σίγρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκτός από το Λιμάνι Σιγρίου, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ξεναγούμενος από τον Νίκο Ζούρο
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης στον κόμβο της Ανεμώτιας

Κάτοικοι του χωριού μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας μίλησαν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτη βλάβη στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΛ στα «Αμπελάκια» Καλλονής

Η ΔΕΥΑΛ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών καθώς η βλάβη θα αποκατασταθεί σε λίγες μέρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσαρέσκεια Σηφουνάκη για τη μηδενική αναφορά στο έργο του

«Οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός ευλόγησαν εαυτούς χωρίς καμία αναφορά στους πραγματικούς εμπνευστές και δημιουργούς του μεγάλου αυτού έργου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Σε προεκλογικό κλίμα, παρουσία Μητσοτάκη, η παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής‑ Σιγρίου

Φανερά δυσαρεστημένος ο Νίκος Σηφουνάκης για τη μηδενική αναφορά στο έργο του ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Μεταφορών, τον υφυπουργό, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεόδωρος Παραδέλλης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα διεκδικήσει την ψήφο της κάλπης των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνίου
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Στην εταιρεία «Ακτωρ» και το φράγμα Τσικνιά

Σε ένα μήνα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την ανάληψη του έργου προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης

Με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ