× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ηλεκτρονική «βραδιά» στο Parasol

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου η Ερεσός σε άλλους ρυθμούς!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/7/2019

Ηλεκτρονική «βραδιά» στο Parasol


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου το Parasol Beach Bar (Σκάλα Ερεσός, Λέσβος) υποδέχεται για πρώτη φορά  τον Mic Meimaroglou, ιδρυτή του label USM Recordings μέλος της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική μουσική USM (UrbanStyleMag).

Με αρκετά χρόνια στο ενεργητικό σαν dj και μουσικός παραγωγός ο Μιχάλης Μεϊμάρογλου θα παρουσιάσει μουσικές παραγωγές από ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον ιδιαίτερο χώρο του Parasol.

Βιογραφικά Στοιχεία

Γεννήθηκε το 1985 στην Μυτιλήνη. Ξεκίνησε να πειραματίζεται με την ηλεκτρονική μουσική από μικρή ηλικία, με ιδιαίτερη αγάπη για το synthesizer και τον αναλογικό ήχο. Με την πάροδο του χρόνου το πάθος του για την μουσική μεγάλωνε, ανακαλύπτοντας έτσι ότι η σύνθεση και η μίξη του ήχου είναι για αυτόν ένας τρόπος έκφρασης και δημιουργίας. Η ανάγκη του αυτή για δημιουργία τον ώθησε να υλοποιήσει διάφορα οπτικοακουστικά Project.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η ενασχόλησή του με το djing από νεαρή ηλικία και η εναλλαγή διαφόρων μουσικών ειδών κατά την διάρκεια των set του διεύρυναν τις γνώσεις και τις τεχνικές του στην μίξη.

Το 2008 εξέδωσε το περιοδικό UrbanStyleMag που είχε ως στόχο την προώθηση των αστικών τεχνών, των νέων καλλιτεχνών και της ηλεκτρονικής μουσικής. Στα πλαίσια προωθητικών δράσεων του περιοδικού διοργάνωσε διάφορα event ηλεκτρονικής μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2010 παρουσίασε το πρώτο του οπτικοακουστικό Project στο Moving Frames Festival με μουσική που είχε γράψει ο ίδιος. Tην ίδια περίοδο κυκλοφόρησε το πρώτο του μουσικό demo με το ψευδώνυμο “Aithale” το οποίο είχε στοιχεία electronica & techno.

 

Το 2013 & το 2014 αναλαμβάνει την επιμέλεια της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής του διεθνούς φεστιβάλ “Beach Street Festival”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Σημείο αναφοράς το 2014 με την πρώτη του επίσημη μουσική κυκλοφορία στην Ισπανική 808 Recordings και την συμμετοχή του στο καλλιτεχνικό roster της Affect Recordings του Μονάχου. Στην συνέχεια ακολούθησαν διάφορες μουσικές κυκλοφορίες στην Ntrop Recordings του Leon Segka με το ψευδώνυμο Aithale, στην Affect Recordings, στην Ιταλική DMR Digital κ.α.

 

Αρχές του 2015 δημιουργεί το Imprint Aithale σε συνεργασία με την Ntrop Recordings για την κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τον τίτλο “Golden Thread”. Την ίδια χρονιά περνάει στους 3 finalist του Vodafone CU on Stage για το Reworks Festival. Κάποιες από τις κυκλοφορίες του έχουν βρεθεί στα top 100 charts του Beatport.

 

Το 2017 το Label του USM Recordings παίρνει μορφή έχοντας ώς στόχο την υποστήριξη και προώθηση της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Το 2018 κυκλοφορεί το ep "Taur Whisper" στην USM Recordings αποσπώντας πολύ καλές αξιολογήσεις από καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως ο Paco Osuna και παρουσιάσεις σε διάφορα μέσα όπως το Αμερικανικό BeatSelector Magazine (Issue #12).

 

Τα Dj set του Mic Meimaroglou είναι χαρακτηριστικά και επικεντρώνονται στο μουσικό πεδίο της Techno. Η διάθεση του κοινού επηρεάζει έντονα την ροή και το ύφος του ήχου που θα ακολουθήσει.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε στο Mythical Coast η ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό

Με προσκεκλημένους επιστήμονες και γιατρούς από όλη την Ελλάδα. Πρόεδρος της Ημερίδας ο Γιώργος Πατούλης τ. περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λέσβος: 40% πάνω ο τζίρος σε εστίαση και καταλύματα

Διαβάστε εδώ τι οδήγησε στην εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία στη Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αποκρυπτογραφήσαμε τον σχεδιασμό του νέου ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου

Δείτε εδώ πως θα χρηματοδοτηθούν η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και άλλες δράσεις -Συνέντευξη του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Γιώργου Πλακωτάρη
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ελαφρά μείωση της δηλωμένης ανεργίας το Μάρτιο στο Βόρειο Αιγαίο

Γυναίκες το 65% των ανέργων της χώρας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΟΡΑ

«Καμπάνες» σε 11 επιχειρήσεις για «μαϊμού» εκπτώσεις

Aνάμεσα τους και η επιχείρηση αθλητικών ειδών Cosmos Sport που έχει υποκατάστημα στη Μυτιλήνη
ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις κι όχι απολύσεις έχει ανάγκη η ΔΕΥΑ Λέσβου

Επείγουσα έκκληση από το Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ Λέσβου για την ανάγκη να διατηρηθούν στο δυναμικό της εταιρεία οι 13 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν κατά την πανδημία του Covid – 19
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανω κάτω οι πληρωμές των συνδεδεμένων επιδοτήσεων

Έκλεισε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για να γίνουν πληρωμές αλλά θα ανοίξει ξανά για την υποβολή κι άλλων δικαιολογητικών. Δεν πιάνει τον στόχο καταβολής 700 εκατ. ευρώ ως το Πάσχα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΡΟΤΕΣ

Εκτενής συζήτηση για το καθεστώς ενίσχυσης του κόστους μεταφοράς των ζωοτροφών

Κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, έμποροι ζωοτροφών και μεταφορείς της Λέσβου ζητούν αύξηση της ενίσχυσης για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους μεταφορά των ζωοτροφών στα νησιά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του Aqua Blue

Δείτε τις ώρες αναχώρησης από Λαύριο και Καβάλα του πλοίου που θα εξυπηρετεί την άγονη γραμμή της Λήμνου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αγανάκτηση για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Λήμνο

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από τον Έπαρχο Λήμνου, την Δήμαρχο Λήμνου και τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας