× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη Χίο περιόδευσε ο Π. Χριστόφας

Ακολουθούν επαφές του υποψηφίου Περιφερειάρχη στη Λέσβο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/2/2019

Στη Χίο περιόδευσε ο Π. Χριστόφας

Στη Χίο περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Χριστόφας, όπου συναντήθηκε με μηχανικούς και την διοικούσα επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Αιγαίου (με διπλή ιδιότητα, αφού είναι μέλος της), την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και την Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Μαρία Λεκάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μήνυμά του για τις συναντήσεις αυτές, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» αναφέρει: «Η νησιωτική Eλλάδα που πρωτοπορεί και παράγει με κάνει να είμαι αισιόδοξος για αυτά που μπορούμε να κάνουμε αν δώσουμε ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν και μπορούν. Εμείς, οφείλουμε να τους υποστηρίζουμε» και συμπληρώνει πως: «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ένας σημαντικός σύμμαχος των κατοίκων των νησιών μας και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναπτυξιακή τους πορεία!»

Η επίσκεψη του κ. Χριστόφα στη Χίο συνδυάστηκε με την παρουσία του και στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, στην εκδήλωση με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου στο νησί στις 5 Φεβρουαρίου του 1919.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει μια σειρά συναντήσεων με φορείς της Λέσβου, ενώ για την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα έχει απευθύνει κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση σε νέους και όχι μόνο, που θα πραγματοποιηθεί στο HOME στην περιοχή Λαδάδικα στη Μυτιλήνη.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ