× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ρίχνει μπετό ο Δήμος

Σε πεζοδρόμια και δρόμους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/7/2019

Ρίχνει μπετό ο Δήμος

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη στην προσπάθεια καλυτέρευσης της λειτουργικότητας και προσβασιμότητας περιοχών της Μυτιλήνης και των χωριών.

Με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Αμπουλού πραγματοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης τμήματος πεζοδρομίου στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου (πάνω από το γήπεδο), καθώς και η τσιμεντόστρωση τμήματος δρόμου κοντά στο εκκλησάκι της Παναγίας Ποταμούσας, στον Κάτω Χάλικα με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητα και προσβασιμότητα των παραπάνω σημείων.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης τμημάτων του δρόμου που οδηγεί από τους Ταξιάρχες στον Προφήτη Ηλία, τα οποία παρουσίαζαν έντονες φθορές.Τέλος, από συνεργείο της ίδιας Αντιδημαρχίας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατασκευής τσιμεντένιας βάσης στην Κοινότητα Κώμης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ