× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη ΔΕΘ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Μπουρνούς

Από σήμερα έως και την Κυριακή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/9/2019

Στη ΔΕΘ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Μπουρνούς
Φωτό Αρχείου

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς με αφορμή την περιοδεία και την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη Δ.Ε.Θ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη συμπρωτεύουσα ο κ.Μπουρνούς, ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει επαφές με αθλητικές ενώσεις, ομοσπονδίες και σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις προηγούμενες μέρες ο κ.Μπουρνούς παραβρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων στη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα «το απόγευμα της Τετάρτης, επισκέφθηκε τη 2η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στο φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου, όπου συνομίλησε με τους εθελοντές, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, συγχαίροντάς τους για την υποδειγματική δουλειά που κάνουν τόσα χρόνια και έχει αναδείξει το νησί μας σε πρωτοπόρο κέντρο εθελοντικής αιμοδοσίας πανελλαδικά.

Στη συνέχεια, ο Γ.Μπουρνούς παρευρέθηκε στη 2η Γιορτή του Μπάσκετ, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης. Ο κ. Μπουρνούς, απευθύνοντας χαιρετισμό σε ένα γεμάτο από αθλητές, διαιτητές, γονείς και παράγοντες του μπάσκετ Δημοτικό Θέατρο, συνεχάρη τους διοργανωτές, καθώς και την τιμώμενη ομάδα του Ηφαίστου Λήμνου, στην οποία ευχήθηκε μια ακόμα καλύτερη πορεία στη φετινή αγωνιστική χρονιά της Basket League. Δεσμεύτηκε επίσης, ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, να είναι στο πλάι του κόσμου του μπάσκετ, αλλά και των αυτοδιοικητικών αρχών για την διεκδίκηση των αθλητικών υποδομών που δικαιούται να έχει ο Νομός μας, ώστε να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μαζικό αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύσεων που ακολούθησε, ο Γ.Μπουρνούς είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον προπονητή και τους αθλητές και τις αθλήτριες του πολυνίκη συλλόγου των τοπικών πρωταθλημάτων μπάσκετ την περυσινή χρονιά, Αιόλου Μυτιλήνης.

Τέλος, το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε στην πλατεία του Άι Γιάννη του Αρμένη στην Κουλμπάρα τη συναυλία τραγουδιών της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της μετανάστευσης, από την ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος» με την καλλιτεχνική επιμέλεια του π. Στρατή Γιουσμά. Τη συναυλία διοργάνωσε ο Σύλλογος κατοίκων συνοικιών Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης “Το κιρκινέτσι”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ημέρες Μνήμης Μικρασίας 2019».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βρέθηκε γάτα στην Κουλμπάρα

Φοράει κόκκινο μαντήλι στο λαιμο
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πετάει» μέχρι τα 12 ευρώ το αρνί στη Λέσβο

Μέχρι τα 10,8 ευρώ φθάνει η τιμή του αρνιού στην χονδρική αγορά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέος Υπολιμενάρχης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Ο Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Κουλίκας ορίσθηκε στην θέση του Υπολιμενάρχη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων την Πρωτομαγιά

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των πλοίων Διαγόρας και Νήσος Σάμος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής απέκτησε ο Δήμος Μυτιλήνης

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Απριλίου
ΕΛΛΑΔΑ

31 κόμματα θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την συμμετοχή του κόμματος Σπαρτιάτες άλλων 14 κομμάτων. Δείτε εδώ όλα τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές και όσα αποκλείστηκαν
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παρόν με 331 τουρίστες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Μυτιλήνη

Επί της υποδοχής ο πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Μυτιλήνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση βουλευτών Νέας Αριστεράς για το μεταφορικό ισοδύναμο

«Απαξιώνεται το μέτρο με τη μη έγκαιρη καταβολή»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές από το Χαλάνδρι στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης

Εμαθαν για την ιστορία των παραλίων της Μ. Ασίας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερο πανηγύρι στη Λουτρόπολη Θερμής

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τον Λαογραφικό Σύλλογο Λουτρόπολης Θερμής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές συζητούν με τον Χριστόφα

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Θερμής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου Καγιάνι ‑ Λουτρά

Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες και στον αγροτικό δρόμο Αγίας Μαρίνας - «Βουρνάζων Τούμπα» και «Θερμοκήπια»