× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αρτια υποδοχή για τους αθλητές του «Lesvos Relay 2019» από το Δήμο Δυτικής Λέσβου

Σε Μήθυμνα και Μανταμάδο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/9/2019

Αρτια υποδοχή για τους αθλητές του «Lesvos Relay 2019» από το Δήμο Δυτικής Λέσβου

Στο δρομικό γεγονός «Lesvos Relay 2019», που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Δρομέων Λέσβου στις 14 και 15 του Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στην αλλαγή σκυτάλης που έγινε στον Μόλυβο με προορισμό τη Συκαμιά, παρευρέθηκε η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή, υποδεχόμενη τους δεκάδες δρομείς έξω από το Δημοτικό Σχολείο Μήθυμνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους δρομείς κατά την αλλαγή σκυτάλης που έγινε στον «σταθμό» του Μανταμάδου την Κυριακή, υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανδρέας Αξής με αμφότερους τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής να εκφράζουν την πρόθεσή τους να ενισχύσουν άμα την ανάληψη των καθηκόντων τους διοργανωτές.

Εξάλλου το «Lesvos Relay 2019» είναι μία διοργάνωση που έχει όλα τα φόντα να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί στο αθλητικό καλεντάρι και της Δυτικής Λέσβου.
Σημειώνεται εδώ ότι το «Lesvos Relay 2019» που γίνεται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Λέσβου) είναι η μεγάλη σκυταλοδρομία του νησιού που καλύπτει συνολικά 320 χιλιόμετρα και διανύει 40 διαδρομές! Σε κάθε σταθμό, ο/η δρομέας του προηγούμενου σταθμού παραδίδει μια σκυτάλη στον/στην επόμενο/η δρομέα, μέχρι να καταλήξει η σκυτάλη στο σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Σαπφούς στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης.

Οι αλλαγές της σκυταλοδρομίας έγιναν σε οικισμούς ή άλλα χαρακτηριστικά σημεία του νησιού και κάθε δρομέας έτρεξε από 2 ως 15 χιλιόμετρα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ