× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πάτησε τον Αχινό, 5/8/2022

Το καυστικό σχόλιο της ημέρας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/8/2022

Πάτησε τον Αχινό, 5/8/2022

Στην αρχή νόμισα πως το δελτίο τύπου αφορούσε την τοποθέτηση προϊόντων στην Τρίπολη της Αρκαδίας και είπα.... «σιγά την προσπάθεια».

Μετά κατάλαβα ότι πρόκειται για υπερπροσπάθεια που μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικό αναπτυξιακό άλμα για τον τόπο μας.

Δεν πρέπει λοιπόν να βιαζόμαστε. Γιατί η συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού, Βιομηχανικού και Αγροτικού Επιμελητηρίου της Τρίπολης της Λιβύης  Mohamed Bashir Dusan που πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη με συμμετοχή του Ειδικού Συμβούλου της Περιφέρειας απόφοιτου Σχολής Ηλεκτρονικών που προσελήφθη ως για την κάλυψη των αναγκών του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε θέματα προληπτικής ασφάλειας  Γεώργιου  Σίμου ήταν μια συνάντηση ουσίας. Είχε ως κύριο θέμα της, το άνοιγμα μίας νέας αγοράς και μιας μελλοντικής συνεργασίας για την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων του βορείου Αιγαίου στη Λιβύη.

Πατριώτες σωθήκαμε. Δεν βγαίνουν μόνο φωτογραφίες οι τύποι. Κάνουν και έργο σοβαρό!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Νοσοκομείο Μυτιλήνης :Να βάλουμε πλάτη

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΔΙΤΗΣ, πρώην διευθυντής της ΔΕΥΑΜ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η αυριανή δύσκολη μέρα

Γράφει ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΛΑΡΓΑΛΗΣ, συγγραφέας, Δρ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και.... τα κόκαλα του Πλαστήρα!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Ταξίαρχος σε αποστρατεία
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Αγγελος Εξάγγελος

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ,δικηγόρος
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Εμπρός της Γης οι κολασμένοι

Γράφει ο ΠΑΡΗΣ ΒΟΥΝΑΤΣΗΣ, Περιβαλλοντολόγος, MSc. Ιατρικής Σχολής Αθηνών
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Τηλεϊατρική στη Λέσβο: Έχει σχεδιαστεί και θα χρηματοδοτηθεί απ’ την Περιφέρεια

Γράφουν οι ΣΤΡΑΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ*
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Την Κυριακή να διασφαλίσουμε την ενότητα του Σύριζα και την συνέχεια της Αριστεράς

Γράφει ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Πώς η πλημμύρα στη Θεσσαλία πνίγει το όνειρο στη Βρίσα

Γράφει ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΕΛΛΗΣ*
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Τρέμε Κουτσούμπα έρχεται...

Ένας πολίτης σκέφτεται: «Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης και τώρα Κασελάκης. Τελικά η κατάληξη «ακης» δεν είναι διόλου αμελητέα ποσότητα στα πολιτικά της χώρας.!» Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Ταξίαρχος σε αποστρατεία
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η νέα ηγετική μορφή της Aριστεράς;

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ, φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων, μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

«Εγώ θα κερδίσω το Μητσοτάκη»

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,Οικονομολόγος, Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Εκλογικά έλαια και σπορέλαια

Γράφει ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΛΑΡΓΑΛΗΣ, συγγραφέας, Δρ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας