× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σκαλοχώρι ΜΤΒ 2022

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Λέσβου 2022

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/8/2022

Σκαλοχώρι ΜΤΒ 2022

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αγωνιζόμενων (38) παρά το «καλοκαιρινό» της ημερομηνίας, ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Λέσβου 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 18:00 δόθηκε η εκκίνηση του 2ου αγώνα του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου στο Σκαλοχώρι.Όπως κάθε χρόνο στο κέντρο του καλοκαιριού, μέσα στον Αύγουστο, το ποδηλατικό αγωνιστικό ημερολόγιο γράφει... Σκαλοχώρι. Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας του Σκαλοχωρίου εντάσσεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου «Η διαδρομή είχε κοινά σημεία με αρκετές από τις προηγούμενες χρονιές. Σημείο εκκίνησης και φέτος ήταν η κατάλληλη για εκδηλώσεις είσοδος του χωριού, που κάτω της απλώνεται η μαγευτική θέα ολόκληρου του Σκαλωχωρίου. Η απογευματινή ώρα εκκίνησης είχε ηλιόλουστο φόντο τα πανέμορφα σπίτια του χωριού που χτισμένα στην πλαγια της καλντέρας του ηφαιστείου, αγναντεύουν αγέροχα το Αιγαίο πέλαγος.
Μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και της αθλητικής ομάδας, ήταν παρόντες στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας συνοδευόταν από απαλό αεράκι, που έκανε το απόγευμα με τους 28 βαθμούς θερμοκρασίας να μοιάζει ακόμα πιο δροσερό.8 γύρους μετά την εκκίνηση που δόθηκε στις 18:00 και μια ώρα αργότερα, πρώτος (μη ηλεκτρικός*) περασε τη γραμμή του τερματισμού ο Δημήτρης Αλεξίου. (Αναλυτικά αποτελέσματα κάτω). *Στον αγώνα συμμετείχαν και 3 ηλεκτρικά ποδήλατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πο.Συ.Λέσβου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λέσβου, υποστήριξαν και βοήθησαν τα μέγιστα για το καλύτερο αποτέλεσμα.Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση της Κοινότητας Στύψης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Λέσβου, με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δυτικής Λέσβου.

Τεχνικός σύμβουλος ήταν το Lesvos Ride. Ευχαριστούμε τους όλους τους χορηγούς που χωρίς την αρωγή τους δεν θα μπορούσε να υποστηριχθεί η διοργάνωση όπως επίσης κι όλους τους εθελοντές που βρίσκονταν σ' ολόκληρη τη διαδρομή του αγώνα και εξασφάλισαν την ομαλή αγωνιστική λειτουργία.Ο επόμενος αγώνας του κυπέλλου είναι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Χορηγούνται από ακτοπλοϊκές εταιρίες και την αεροπορική εταιρεία Sky Express για την μετάβαση των νεοδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις περιοχές ανάληψης υπηρεσίας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερώθηκαν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων

Ημερίδα από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλλονής
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εβγαλε μαχαίρι και τον δάγκωσε...

Συνελήφθη 24χρονος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

To Γενικό Λύκειο Αντισσας στη Χίο

Οι «μικροί πρέσβεις» του τουρισμού του Δ. Δυτικής Λέσβου κατάφεραν μέσα από τον δικό τους μαθητικό τουρισμό στη Χίο όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να προβάλλουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου.
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ανήλικος για ναρκωτικά

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς, στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Εκπαίδευση για την πυρασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική
ΔΡΑΣΕΙΣ

Να... γεμίσουμε «το καλάθι της Αγάπης»!

Μετά την Καλλονή η δράση του Ερυθρού Σταυρού έρχεται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου