× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με τη Σαπφώ στη Σμύρνη!

Σπουδαίο διεθνές φιλικό παιχνίδι για τη γυναικεία ομάδα της Λέσβου, με την πεντάκις πρωταθλήτρια Τουρκίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/10/2019

Με τη Σαπφώ στη Σμύρνη!

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις πληδιάζουν για τη Σαπφώ, στη Γ' Εθνική και έτσι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Τουρκία για ένα μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη Konak. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 12 το μεσημέρι, στο Γήπεδο Gürsel Aksel της Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Konak έχει κατακτήσει πέντε φορές και μάλιστα συνεχόμενες τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη γειτονική χώρα, διαθέτοντας αρκετές παίκτριεςστο δυναμικό της που αγωνίζονται και στην εθνική. Κυριάρχησε στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Τουρκίας από το 2013 ως και το 2017, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα, παίζοντας και στο Champions League.

Από την άλλη μεριά, η Σαπφώ είναι σίγουρα λιγότερο ανταγωνιστική, ωστόσο ο αγώνας με την Konak στην Τουρκία αποσκοπεί στο να κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες, εν όψει και των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες της φιλικής αυτής συνάντησης, η Σαπφώ διοργανώνει διήμερη εκδρομή στη Σμύρνη (12-13/10), με κόστος 90€/άτομο συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, της διαμονής σε ξενοδοχείο με βραδινό, αλλά και του πούλμαν που θα χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις στα απέναντι παράλια. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mitilene Tours στο τηλέφωνο 2251054261 και με το Travel OK Mytonis στο 2251037500.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ